To je to što me zanima!

Cico Kranjčar od čelnika traži otpust iz Persepolisa

Zlatko Kranjčar zatražio je od čelnih ljudi iranskog nogometnog kluba Persepolisa da ga oslobode trenerske dužnosti u tom klubu, prenosi presstv
Vidi originalni članak

Generalni menadžer kluba Abbas Ansarifard odlučio je otpustiti Kranjčara nakon što je njegova momčad doživjela prvi poraz (uz dvije pobjede i pet remija) u sezoni i kliznula na osmo mjesto prvenstvene ljestvice. Dogodilo se to prošlog petka, nakon poraza Persepolisa od Peykana s 2-1. Nakon sastanka s izvršnim odborom kluba, Ansarifard je promijenio odluku i ponovno vratio Cicu Kranjčara na klupu teheranskog kluba. No, priča je dobila i treći čin. Kranjčar se sastao s Ansarifardom i zatražio od glavnog menadžera kluba otpust, odnosno oslobađanje od trenerske dužnosti. U ponedjeljak se nije pojavio na treningu, te se očekuje da neće voditi svoju momčad u teheranskom derbiju između Persepolisa i Esteqlala 2. listopada, javlja presstv.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • daxdax 28.09.2009.

    Ko tu koga beje,malo oni njega tjeraju u mp3,pa malo on njih u mp4.. Bježi Cico dok te nisu sa rakijom uvatili,tamo nema milosti za alkiće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare