To je to što me zanima!

Cico: Pozitivan rezultat pred uzvrat; Rog: Sve je još moguće

Bili smo bolji u prvom dijelu, Salzburg ništa nije napravio opasno. Da smo tada došli u vodstvo, možda bi rezultat bio povoljniji. Ali ništa ne bih mijenjao, rekao je Cico Kranjčar
Vidi originalni članak

Dinamo nije uspio pobijediti Salzburg ni u petoj službenoj europskoj utakmici, ali barem je spasio remi u Maksimiru u prvoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka. Završilo je 1-1 pa će odluka o putniku u skupine najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja pasti sljedeće srijede u Austriji.

- Šteta što smo primili gol jer smo dobro ušli u igru u drugom dijelu i imali šanse za realizaciju. Nesmotrenost nas je koštala gola, ali Salzburg je bio kvalitetan. Nismo se predali, rezultat je trebao biti bolji za nas, ali i ovo je pozitivno pred uzvrat - kazao je Cico Kranjčar, trener "modrih", i dodao:

- Osnovna ideja bila je da budemo čvrsti u veznom redu, oni su kroz sredinu igrali dosta dobro duple pasove, htjeli smo zatvoriti te situacije i ne dozvoliti desnom beku da dolazi u fazu napada. To je funkcioniralo do gola. Izmjene su bile dobre i u pravo vrijeme i dobili smo na stabilnosti igre. Vršili smo pritisak i došli do izjednačenja.

Gosti su poveli golom Lazara nakon ubačaja Wandersona u 59. minuti, a izjednačio je Marko Rog iz penala u 75. minuti kojega je sam i izborio.

- Stoperi su odigrali vrlo dobro i obrana općenito, bez obzira na gol. Znali smo da je Salzburg kvalitetan, ali gledajući sve skupa rezultatom možemo biti zadovoljni i optimistično gledati prema uzvratu - rekao je Cico Kranjčar.

- Isto bih odigrao utakmicu da mogu ponovno odlučivati. Bili smo bolji u prvom dijelu, Salzburg ništa nije napravio opasno. Da smo tada došli u vodstvo, možda bi rezultat bio povoljniji. Ali ništa ne bih mijenjao - dodao je u intervjuu za Arena Sport i prognozirao rasplet u uzvratu:

- Pivarić će nam se možda vratiti, vidjet ćemo što će biti s Machadom. Oporavit ćemo se i spremiti kako bismo izborili rezultat koji nas vodi u Ligu prvaka. Čekali smo pobjedu, nismo uspjeli, ali nadam se da će nas publika i dalje bodriti i davati nam podršku.

Rog: Rezultat nije realan

- Mislim da možda rezultat nije realan. Imali smo dominaciju, ali nismo je iskoristili. Imali smo puno šuteva, ali imamo aktivan rezultat pred uzvrat. U Salzburgu je sve moguće - rekao je Marko Rog i dodao:

- Imaju mladu momčad. Dobro su se postavili, ali i mi smo dobro stajali. U uzvratu je sve moguće, nadam se da ćemo mi biti ti koji će slaviti i izboriti Ligu prvaka.

- Prvo smo poluvrijeme odigrali dobro, bili smo bolji i imali smo svoje prilike. Koštalo nas je deset minuta drugog poluvremena kada smo malo pali. Srećom, dali smo gol i mislim da ćemo proći dalje. Mislim da smo bolja momčad, trebamo tamo poginuti svih 90 minuta i zaslužujemo mjesto u Ligi prvaka. Analizirat ćemo ih dodatno nakon ove utakmice i dat ćemo sve od sebe u uzvratu - rekao je Domagoj Pavičić.

Benković: Bolji smo od Salzburga

- Mislim da možemo biti zadovoljni, ali moramo dati dvjesto posto u uzvratu. Vjerujem u prolaz, ali moramo dati maksimum. Pripremali smo se dosta za ouv utakmicu, trener nam je u poluvremenu rekao da se čvrsto držimo u obrani i da nastavimo igrati prema naprijed, uskoro je stigao i zasluženi gol. Salzburg je dobra ekipa, ali mislim da smo mi bolji i dat ćemo sve od sebe u drugoj utakmici - poručio je Filip Benković.

- Izvukli smo dobar rezultat. Upali smo u crnu rupu na desetak minuta kad smo primili taj gol, ali mislim da možemo biti zadovoljni remijem. Mislim da smo bolja ekipa i potrudit ćemo se to dokazati u uzvratu. Zahvaljujem treneru na povjerenju, nisam imao tremu, ali trebam vremena da se naviknem na ovaj tempo i seniorski nogomet i dat ću sve od sebe ubuduće - izjavio je Bojan Knežević.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Zmar116 17.08.2016.

    Hodam ulicom i ne smijem previše pustiti korak...Da mi Rog ne padne preko noge...Dobra je to baš fora sa njim...Mali svetačkog lica,ali i pada samo tako ko u prići...Koji sudac nebi nasjeo...

  • dobro jutro 17.08.2016.

    Eduardo je golman za 3 HNL potjeraj to

  • --- DAVOR --- 17.08.2016.

    Opet je pijan bio za vrijeme izjave. 1:1 nije pozitivan rezultat jer si primio gol doma i nerješeno je i u zaostatku si u odmah u startu sljedeće tekme

Komentiraj...
Vidi sve komentare