Obavijesti

Sport

Komentari 104

Cico: Pozitivan rezultat pred uzvrat; Rog: Sve je još moguće

Cico: Pozitivan rezultat pred uzvrat; Rog: Sve je još moguće
1

Bili smo bolji u prvom dijelu, Salzburg ništa nije napravio opasno. Da smo tada došli u vodstvo, možda bi rezultat bio povoljniji. Ali ništa ne bih mijenjao, rekao je Cico Kranjčar

VIDEO

Dinamo nije uspio pobijediti Salzburg ni u petoj službenoj europskoj utakmici, ali barem je spasio remi u Maksimiru u prvoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka. Završilo je 1-1 pa će odluka o putniku u skupine najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja pasti sljedeće srijede u Austriji.

- Šteta što smo primili gol jer smo dobro ušli u igru u drugom dijelu i imali šanse za realizaciju. Nesmotrenost nas je koštala gola, ali Salzburg je bio kvalitetan. Nismo se predali, rezultat je trebao biti bolji za nas, ali i ovo je pozitivno pred uzvrat - kazao je Cico Kranjčar, trener "modrih", i dodao:

- Osnovna ideja bila je da budemo čvrsti u veznom redu, oni su kroz sredinu igrali dosta dobro duple pasove, htjeli smo zatvoriti te situacije i ne dozvoliti desnom beku da dolazi u fazu napada. To je funkcioniralo do gola. Izmjene su bile dobre i u pravo vrijeme i dobili smo na stabilnosti igre. Vršili smo pritisak i došli do izjednačenja.

GNK Dinamo - FC Red Bull Salzburg

Gosti su poveli golom Lazara nakon ubačaja Wandersona u 59. minuti, a izjednačio je Marko Rog iz penala u 75. minuti kojega je sam i izborio.

- Stoperi su odigrali vrlo dobro i obrana općenito, bez obzira na gol. Znali smo da je Salzburg kvalitetan, ali gledajući sve skupa rezultatom možemo biti zadovoljni i optimistično gledati prema uzvratu - rekao je Cico Kranjčar.

- Isto bih odigrao utakmicu da mogu ponovno odlučivati. Bili smo bolji u prvom dijelu, Salzburg ništa nije napravio opasno. Da smo tada došli u vodstvo, možda bi rezultat bio povoljniji. Ali ništa ne bih mijenjao - dodao je u intervjuu za Arena Sport i prognozirao rasplet u uzvratu:

- Pivarić će nam se možda vratiti, vidjet ćemo što će biti s Machadom. Oporavit ćemo se i spremiti kako bismo izborili rezultat koji nas vodi u Ligu prvaka. Čekali smo pobjedu, nismo uspjeli, ali nadam se da će nas publika i dalje bodriti i davati nam podršku.

Rog: Rezultat nije realan

- Mislim da možda rezultat nije realan. Imali smo dominaciju, ali nismo je iskoristili. Imali smo puno šuteva, ali imamo aktivan rezultat pred uzvrat. U Salzburgu je sve moguće - rekao je Marko Rog i dodao:

- Imaju mladu momčad. Dobro su se postavili, ali i mi smo dobro stajali. U uzvratu je sve moguće, nadam se da ćemo mi biti ti koji će slaviti i izboriti Ligu prvaka.

- Prvo smo poluvrijeme odigrali dobro, bili smo bolji i imali smo svoje prilike. Koštalo nas je deset minuta drugog poluvremena kada smo malo pali. Srećom, dali smo gol i mislim da ćemo proći dalje. Mislim da smo bolja momčad, trebamo tamo poginuti svih 90 minuta i zaslužujemo mjesto u Ligi prvaka. Analizirat ćemo ih dodatno nakon ove utakmice i dat ćemo sve od sebe u uzvratu - rekao je Domagoj Pavičić.

Benković: Bolji smo od Salzburga

- Mislim da možemo biti zadovoljni, ali moramo dati dvjesto posto u uzvratu. Vjerujem u prolaz, ali moramo dati maksimum. Pripremali smo se dosta za ouv utakmicu, trener nam je u poluvremenu rekao da se čvrsto držimo u obrani i da nastavimo igrati prema naprijed, uskoro je stigao i zasluženi gol. Salzburg je dobra ekipa, ali mislim da smo mi bolji i dat ćemo sve od sebe u drugoj utakmici - poručio je Filip Benković.

- Izvukli smo dobar rezultat. Upali smo u crnu rupu na desetak minuta kad smo primili taj gol, ali mislim da možemo biti zadovoljni remijem. Mislim da smo bolja ekipa i potrudit ćemo se to dokazati u uzvratu. Zahvaljujem treneru na povjerenju, nisam imao tremu, ali trebam vremena da se naviknem na ovaj tempo i seniorski nogomet i dat ću sve od sebe ubuduće - izjavio je Bojan Knežević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe