To je to što me zanima!

'Cijela arena je bila protiv nas i zato nam bronca toliko znači'

Cijela arena je bila protiv nas kao i od početka turnira, sve je bilo protiv nas, ali smo uspjeli nešto izvući na kraju. Dali smo sve ono što je ostalo od nas i bronca nam puno znači, kaže mlađi Karabatić
Vidi originalni članak

Francuska je u triler završnici utakmice za treće mjesto Svjetskog rukometnog prvenstva pobijedila domaćina Njemačku! Nikola Karabatić zabio je gol u zadnjoj sekundi utakmice i, iako ozlijeđen i nedovoljno pripremljen, opet bio junak svoje reprezentacije! FRANCUZI TREĆI NA SVIJETU Karabatić je donio Francuskoj broncu! Gol u zadnjoj sekundi

Cijeli turnir igrao je i njegov brat Luka. Za RTL je nakon utakmice prokomentirao veliku pobjedu.

- Da nevjerojatno. Nismo očekivali to na kraju kad smo izgubili loptu i falili šut. Nevjerojatno, takav je rukomet. Igralo se na detalje i takav je bio danas dan za nas. Osim toga, mislim da smo zaslužili pobjedu jer smo se borili od početka do kraja utakmice. Cijela arena je bila protiv nas kao i od početka turnira, sve je bilo protiv nas, ali smo uspjeli nešto izvući na kraju. Dali smo sve ono što je ostalo od nas i bronca nam puno znači - rekao je mlađi Karabatić pa dodao:

- Nismo baš na prvom mjestu, ali opet smo u vrhu. Nije lako stići do polufinala svake godine. Ove godine smo i to uspjeli, došli su nam novi igrači, ekipa je dosta mlada, ali dobri rezultati su tu. To je dobro za našu budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • delmat925 27.01.2019.

    Pusta veselja od Francuza, jedjno nasi "navijaci" samo zlatk priznaju.

  • Busi 27.01.2019.

    e neka su pobijedili bas mi je drago, inače ne podnosim bas francuze al ove njemce ne mogu nikako smislit tako da bravo France!

  • aavent 27.01.2019.

    Mislim da je ovo prvi i zadnji put da sam navijao za Francuze u rukometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare