To je to što me zanima!

Cijeli stadion ustao i zapljeskao Cici Kranjčaru, Boysi nadjačali, ali i naljutili domaće navijače

Bad Blue Boysi nisu pustili ni glas do početka utakmice, ali uslijedilo je žustro navijanje od prve minute. Iznenadili su domaće navijače koji nisu bili organizirani, a transparentom su i podržali bečke ultrase
Vidi originalni članak

Cijeli stadion na nogama, šalovi u rukama i svojevrsni 'I'm forever blowing bubbles' u bečkoj verziji. Atmosfera kakvu već dugo nismo vidjeli na hrvatskim tribinama, a možda je baš i ovaj manji, akustični stadion pridonio onom nogometnom osjećaju. Ne može se to uspoređivati s Anfieldom i 'grmljavinom' kad krene 'You never walk alone', ali Bečani su podržali svoje miljenike, dok su Bad Blue Boysi - sjedili.

Da, bilo je to pomalo čudno, ali znali smo da se nešto sprema u režiji zagrebačkih momaka. Uslijedila je erupcija kad je bubanj dao znak za početak, a stadionom se orilo 'Dinamo, Dinamo'! Navijača zagrebačkog kluba ima na svim tribinama, ali najglasniji su ultrasi u navijačkom sektoru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podržali su BBB-i ultrase Rapida koji nisu organizirano došli na ovu utakmicu jer se bore protiv 2G pravila u Austriji (op.a. za ulaz na stadion mora se imati covid potvrda/imati dvije doze cjepiva ili preboljeti virus), a napravili su i ono za što se navijače u Bundesligi Austrije ne kažnjava - odmah su upalili nekoliko baklji.

RAPID - DINAMO 2-1 Zapeli u Beču: Dinamo izgubio od Rapida i zakomplicirao sve

Na to se domaći navijači nisu bunili, ali topovske su udare ispratili fućkanjem. Gotovo je do posljednjeg mjesta ispunjen Allianz stadion, a jedino žalosti vijest da su neki navijači Dinama ostali izvan stadiona i pola sata nakon početka utakmice jer je došlo do komplikacija na ulazu. Ne događa se samo u HNL-u.

Iako nije bilo domaćih ultrasa, spontano se navijalo za rapid s njihove famozne zapadne tribine, a Boysi nakon tišine do početka utakmice, od prvog sučevog zvižduka nisu prekinuli s pjesmom. Na tribinama su gledatelji od vrtićke do umirovljeničke dobi i svi uživaju u utakmici i navijačkoj atmosferi  bez ikakvih izgreda, a to je ono što želimo gledati i podsjetiti se kako je sve to izgledalo prije 'novog normalnog'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Zagy91 21.10.2021.

    Rapidu je vise stalo bilo do pobjede…Dinamo ne povezan pred golom….ali ono sto je najbitnije nasjeli su kao djeca na provokacije Austrijanera i tako sami pojeli 15 minuta u nepotrebnim svadjama…njima je to bila voda na mlin….tu se pokazuje nezrelost….

  • kajzanavek 21.10.2021.

    Detektirat ove "navijače" i zabraniti im dolazak na stadione slijedećih deset let.

  • lupoz97 21.10.2021.

    potpuno promasen sastav, Ivanuseca ni na mapi , obrana neshvatljivo suplja izuzev Theophila koji je nekim cudom jos uvijek u Dinamu nakon svih onih gresaka, generalno svi losi i zasluzeno cemo izgubiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare