To je to što me zanima!

'Cijeli svijet će večeras stati na 90 minuta, svi žele ovo gledati'

Old Trafford će u 20.45 biti mjesto vjerojatno jedne od najgledanijih utakmica ove godine. United i Real igraju u osmini finala, a to je lako moglo biti i finale Lige prvaka
Vidi originalni članak

Sudar divova, utakmica koju bi mnogi htjeli gledati i u finalu Lige prvaka. No igrom slučaja svjetski velikani Manchester United i Real Madrid ove su se godine sudarili već u osmini finala. Prva utakmica u Madridu završila je s miroljubivih 1-1, no večeras će sve oči nogometnih obožavatelja biti uperene na Old Trafford.

- Svijet će stati na 90 minuta, svi će gledati tu utakmicu - najavio je Jose Mourinho čije se rivalstvo s velikim Sir Alexom također potencira prije ovako velike utakmice. 

- Puno puta sam igrao protiv Fergusona. Gubio sam, pobjeđivao i igrao nerješeno, a posljednji put kada sam bio ovdje s Interom u Ligi prvaka,  izgubio sam. No ne držim pretjerano do statistike - priča Jose.

Jedan drugoga iznimno cijene, a engleski mediji često ističu kako bi Ferguson nakon umirovljenja vrlo rado Mourinha vidio na klupi Uniteda.

- Prvi put na Old Traffordu sam igrao prije devet godina, a do sada sam vodio više od 100 utakmica u Europi. Ako danas izgubim, sigurno neću plakati. Ako pobjedim, sigurno neću sprintati 100 metara. Jednostavno ćemo proslaviti u avionu. No ako izgubimo, pravit ću se da spavam u avionu - priča opušteni Mourinho.

I dok se Jose 'hvali' sa +100 utakmica u Europi Sir Alex je za vrijeme svog boravka u Manchesteru 'ispratio' pet američkih predsjednika, pet britanski premijera, 10 Liverpoolovih, 18 Chelseajevih i 19 Cityjevih trenera.

U svoj dom vraća se i Cristiano Ronaldo. Iz Uniteda je otišao kao gospodin, ostao u dobrim odnosima s Fergusonom i navijačima, a mnogi mu predviđaju i povratak jednog dana.

- Bit će on dobar i večeras, no više bih volio da su ga vrijeđali nego toliko hvalili - zaključio je Stecial One.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • LucijaGrlić 06.03.2013.

    sve bi bilo dobro kad bi imali gdje gledati Ova nasa televizija za nasu pretplatu ima program koji bas nikog ne interesira Pa kad bi imali nos da povremeno ubace nesto ovako zanimljivo ali nas nista ne pitaju samo nam uzmu lovu i to je sve sto ih zanima

  • Duda8 05.03.2013.

    ****** vas sulejmani i ta sranja,mogli bi se nekad sjetiti stavit utakmicu,malo za promjenu,pa makar da bude i engleski komentator samo da je,a ne stavljate turske serije......

  • user_43733 05.03.2013.

    'Cijeli svijet će večeras stati na 90 minuta, svi žele ovo gledati' naravno da svi zele ovo gledati,ali samo tko ce moci,jel ova govna na areni sport,normalno stave na arenu 3,na kojoj moras platit ako zelis vidjet,osim ako nemas sportski paket,a i dam se kladit da ce bit na onom bosanskom prijenos reala ali ce ga t-com ugasiti ko i svaki put do sada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare