Obavijesti

Sport

Komentari 191

'Cijeli svijet će večeras stati na 90 minuta, svi žele ovo gledati'

'Cijeli svijet će večeras stati na 90 minuta, svi žele ovo gledati'
9

Old Trafford će u 20.45 biti mjesto vjerojatno jedne od najgledanijih utakmica ove godine. United i Real igraju u osmini finala, a to je lako moglo biti i finale Lige prvaka

VIDEO

Sudar divova, utakmica koju bi mnogi htjeli gledati i u finalu Lige prvaka. No igrom slučaja svjetski velikani Manchester United i Real Madrid ove su se godine sudarili već u osmini finala. Prva utakmica u Madridu završila je s miroljubivih 1-1, no večeras će sve oči nogometnih obožavatelja biti uperene na Old Trafford.

- Svijet će stati na 90 minuta, svi će gledati tu utakmicu - najavio je Jose Mourinho čije se rivalstvo s velikim Sir Alexom također potencira prije ovako velike utakmice. 

- Puno puta sam igrao protiv Fergusona. Gubio sam, pobjeđivao i igrao nerješeno, a posljednji put kada sam bio ovdje s Interom u Ligi prvaka,  izgubio sam. No ne držim pretjerano do statistike - priča Jose.

Jedan drugoga iznimno cijene, a engleski mediji često ističu kako bi Ferguson nakon umirovljenja vrlo rado Mourinha vidio na klupi Uniteda.

- Prvi put na Old Traffordu sam igrao prije devet godina, a do sada sam vodio više od 100 utakmica u Europi. Ako danas izgubim, sigurno neću plakati. Ako pobjedim, sigurno neću sprintati 100 metara. Jednostavno ćemo proslaviti u avionu. No ako izgubimo, pravit ću se da spavam u avionu - priča opušteni Mourinho.

I dok se Jose 'hvali' sa +100 utakmica u Europi Sir Alex je za vrijeme svog boravka u Manchesteru 'ispratio' pet američkih predsjednika, pet britanski premijera, 10 Liverpoolovih, 18 Chelseajevih i 19 Cityjevih trenera.

U svoj dom vraća se i Cristiano Ronaldo. Iz Uniteda je otišao kao gospodin, ostao u dobrim odnosima s Fergusonom i navijačima, a mnogi mu predviđaju i povratak jednog dana.

- Bit će on dobar i večeras, no više bih volio da su ga vrijeđali nego toliko hvalili - zaključio je Stecial One.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz