To je to što me zanima!

Cijena je drastično pala: Eden Hazard sada košta 60. mil €

Pošto je "javna tajna" da je Eden Hazard predvodio grupu nogometaša protiv Josea Mourinha, sigurno je i to trn u oku talijanskom izborniku, kojem je prije svega odanost na prvom mjestu
Vidi originalni članak

Aktualni prvak Chelsea doživjet će drastične promjene nakon što klupu poslije Eura preuzme Antonio Conte. Talijan ima nekoliko svojih želja, a poznavajući njegov perfekcionistički rad sigurno će se neki igrači naći na transfer listi po njegovu dolasku.

Prvi takav mogao bi biti Eden Hazard. Belgijac nije ni sjena igrača od prošle sezone, a na njegovoj poziciji Antonio Conte više preferira Ivana Perišića. Prema dosadašnjim informacijama s Otoka, Chelsea je shvatio kako neće moći prodati Hazarda po prošlogodišnjoj cijeni. Cijena krilnog napadača je drastično pala, a Chelsea je izvjesio cijenu: 50 milijuna funti ili u prijevodu 62 milijuna eura.

To je puno manje nego prošle godine kada je Chelsea za njega tražio 100 milijuna eura. Engleski mediji dalje navode kako su dvije moćne menadžerske agencije već razglasile kako je Hazard na prodaju i da je Chelsea spreman pregovarati.

Pošto je "javna tajna" da je Eden Hazard predvodio grupu nogometaša protiv Josea Mourinha, sigurno je i to trn u oku talijanskom izborniku, kojem je prije svega odanost na prvom mjestu. Prema svemu sudeći, Hazard polako pakira kofere...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Skårlia 09.04.2016.

    Kad nemas kontiniteta u radu i treningu onda nemas nit stabilnost nit napredak. Talent jest dar ali ako ga nenjegujes i ojacavas ostanes samo prosjecan igrac.

  • strmi007 09.04.2016.

    Samo da ne dođe u Real

  • mali tomicalomica 08.04.2016.

    Možda frajer prestao uzimat doping , pa lošije igra ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare