To je to što me zanima!

Cijene ulaznica za Šerif jeftinije nego za Valur, Omoniju i Legiju! A stiže i velika podrška BBB-a...

Bad Blue Boysi putem društvenih mreža pozivaju sve navijače Dinama da u srijedu napune maksimirske tribine, u prodaji će biti i jug, a svaka tribina bit će 20 kuna jeftinija nego u prve tri europske utakmice...
Vidi originalni članak

U Dinamu se svim silama trude napuniti tribine uoči uzvratne utakmice playoff faze Lige prvaka protiv Šerifa. Zagrepčani vjeruju kako u srijedu mogu nadoknaditi veliki rezultatski hendikep iz prve utakmice (poraz 3-0), pa se u jednoj sjajnoj nogometnoj večeri plasirati u Ligu prvaka. I tako dohvatiti nova 22-24 milijuna eura. Zanimljivo, Dinamo je i smanjio cijene ulaznica u odnosu na europske dvoboje protiv Valura, Omonije ili Legije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijena ulaznice za sjevernu tribinu (gore ili dolje) iznosi 60 kuna, isto toliko košta i južna tribina koja će biti u funkciji. Naravno, istočne tribine u Maksimiru nema do daljnjega, dok se na zapad može za 80 kuna (zapad gore) ili 100 kuna (zapad dolje). Jasno, hrvatskom prvaku treba velika podrška s tribina, a svaka tribina je 20 kuna jeftinija nego u prva tri europska dvoboja sezone.

Stručni stožer Dinama je, baš kao i svi igrači, svjestan velikog podbačaja u Tiraspolu, pa će "modri" u uzvratu krenuti "na glavu". Još nije poznato hoće li to biti s Arijanom Ademijem u momčadi ili na klupi. Dinamu u srijedu treba ozbiljna podrška navijača, a na prva tri europske utakmice sezone u Maksimir je došlo 1048 gledatelja (Valur), 2234 gledatelja (Omonia) i 4597 gledatelja (Legia). A sada će ih, budite sigurni, na tribinama biti puno više.

Svoj dolazak u nešto većem broju najavljuju i Bad Blue Boysi koji putem Facebooka pozivaju sve navijače Dinama da u Maksimiru pomognu igračima da sruše Moldavce.

- U srijedu protiv Sheriffa čekaju nas novi izazovi - igračima da okrenu 0:3 iz prve utakmice, a naš zadatak je da sudjelujemo u utakmici i igramo s njima od prve do zadnje minute utakmice - piše u objavi Bad Blue Boysa.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Šerif

Tribina sjever dolje 60kn
Tribina sjever gore 60kn
Tribina jug 60kn
Tribina zapad gore 80kn
Tribina zapad dolje 100kn
 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Plava_Ljubljana. Dinamo 24.08.2021.

    Volio bi biti optimist ali pobjedit sa 4 komada i primit ni jednog. Jako težko. Ali unatoć svemu dZG iznad svih!

  • GNKDALTON 23.08.2021.

    oče bit svih 17 navijača na ruglomiru??

  • NEOPISIVO_2 23.08.2021.

    U Dinamu ispod svakog nivoa su stadion i navijači i zato grad Zagreb nije zaslužio ligu prvaka. Sramota je za Europsku uniju da se najveće sportsko natjecanje odvija u tako nemarnoj državi i gradu i pred šakom jada od navijača. U tu šaku jada i ja spadam jer idem na utakmice kluba kojeg se zbog naprijed navedenog sramim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare