Obavijesti

Sport

Komentari 70

Cijene ulaznica za Šerif jeftinije nego za Valur, Omoniju i Legiju! A stiže i velika podrška BBB-a...

Cijene ulaznica za Šerif jeftinije nego za Valur, Omoniju i Legiju! A stiže i velika podrška BBB-a...
2

Bad Blue Boysi putem društvenih mreža pozivaju sve navijače Dinama da u srijedu napune maksimirske tribine, u prodaji će biti i jug, a svaka tribina bit će 20 kuna jeftinija nego u prve tri europske utakmice...

VIDEO

U Dinamu se svim silama trude napuniti tribine uoči uzvratne utakmice playoff faze Lige prvaka protiv Šerifa. Zagrepčani vjeruju kako u srijedu mogu nadoknaditi veliki rezultatski hendikep iz prve utakmice (poraz 3-0), pa se u jednoj sjajnoj nogometnoj večeri plasirati u Ligu prvaka. I tako dohvatiti nova 22-24 milijuna eura. Zanimljivo, Dinamo je i smanjio cijene ulaznica u odnosu na europske dvoboje protiv Valura, Omonije ili Legije.

Pokretanje videa...

Dinamo ide u Moldaviju VIDEO

Cijena ulaznice za sjevernu tribinu (gore ili dolje) iznosi 60 kuna, isto toliko košta i južna tribina koja će biti u funkciji. Naravno, istočne tribine u Maksimiru nema do daljnjega, dok se na zapad može za 80 kuna (zapad gore) ili 100 kuna (zapad dolje). Jasno, hrvatskom prvaku treba velika podrška s tribina, a svaka tribina je 20 kuna jeftinija nego u prva tri europska dvoboja sezone.

Stručni stožer Dinama je, baš kao i svi igrači, svjestan velikog podbačaja u Tiraspolu, pa će "modri" u uzvratu krenuti "na glavu". Još nije poznato hoće li to biti s Arijanom Ademijem u momčadi ili na klupi. Dinamu u srijedu treba ozbiljna podrška navijača, a na prva tri europske utakmice sezone u Maksimir je došlo 1048 gledatelja (Valur), 2234 gledatelja (Omonia) i 4597 gledatelja (Legia). A sada će ih, budite sigurni, na tribinama biti puno više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Gužva ispred blagajni za prodaju karata za utakmicu Dinamo - Legia

Svoj dolazak u nešto većem broju najavljuju i Bad Blue Boysi koji putem Facebooka pozivaju sve navijače Dinama da u Maksimiru pomognu igračima da sruše Moldavce.

- U srijedu protiv Sheriffa čekaju nas novi izazovi - igračima da okrenu 0:3 iz prve utakmice, a naš zadatak je da sudjelujemo u utakmici i igramo s njima od prve do zadnje minute utakmice - piše u objavi Bad Blue Boysa.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Šerif

Tribina sjever dolje 60kn
Tribina sjever gore 60kn
Tribina jug 60kn
Tribina zapad gore 80kn
Tribina zapad dolje 100kn
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...