To je to što me zanima!

Čileanac Pedro Morales idućih pet godina u Dinamu

Novo pojačanje Dinama Pedro Morales potpisao je ugovor s na pet godina i nosit će dres s brojem 77, što sretan broj njegove buduće supruge
Vidi originalni članak

Veliki smiješak i pogled u pod odavali su neugodnost. Velikom brzinom ispio je tri čaše vode, dok je drugom rukom popravljao “fudbalerku”. Tako je Morales izgledao pri dolasku u Dinamo.
- Pravi je organizator igre, vrlo opasan po gol. Puno zabija i izuzetno je ofenzivno orijentiran s odličnim pregledom igre, u kratkim je crtama sportski direktor Zoran Mamić opisao novopristiglog Pedra Moralesa. Reprezentativac je Čilea, a prošle sezone s 13 golova bio je drugi strijelac lige.
- Vrlo značajan dan za Dinamo. Potpisao je jedan od ponajboljih igrača Čilea. U Dinamo je došao kako bi kompenzirao odlazak Luke Modrića - prve su riječi trenera Branka Ivankovića. Od sportskog direktora dobio je dres s brojem 77.
- To je sretan broj moje buduće supruge. Vjerujem da će mi donijeti sreću u Dinamo. Stigao sam kako bih pomogao klubu da uđe u Ligu prvaka - kaže Morales. Prvo što je čuo o Dinamu su navijači.
- Priča se da su jako vatreni i velika snaga kluba. Odmah sam pomislio da moram izgarati na terenu kako bih im se svidio - tvrdi Morales. Čile je trenutačno četvrta reprezentacija Južne Amerike, a u posljednja dva susreta protiv Venezuele i Bolivije, koje je Čile dobio, Morales je igrao 60 minuta.
- Teško mogu sebe opisati. Recimo, sviđaju mi se Kaka i Cristiano Ronaldo, a posjedujem neke njihove karakteristike. Eto tako - rekao je Morales. Osim Moralesa, u Dinamo će tijekom današnjeg dana stići i Argentinci Guilermo Suarez te Luis Ibanez.
- Ibanez je klasični lijevi bočni, recimo da je na toj poziciji puno sličniji Carlosu nego Čaleu - opisao je bivšeg igrača Boce Juniorsa trener Branko Ivanković.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Baki 24.06.2008.

    još samo cloude-van dame koji arapin,redatelja, napisati scenarij, koju kameru i legija stranaca može dobiti nastavak možda uspiješan u kinima, pa zdravko razmisli.

  • Silvaa 23.06.2008.

    sad da vidimo kaj može...samo da nije propali slučaj kao Anderson...al vjerujem da če barem jedan od ta 3 Argentinca propast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare