To je to što me zanima!

Čilić i Dodig slobodni u 1. kolu, Karlović ide na Bogomolova

U ženskom dijelu Indian Wellsa Donna Vekić igrat će protiv australske kvalifikantice Olivije Rogowske, dok Ajlu Tomljanović čeka Španjolka Dominguez Lino...
Vidi originalni članak

U Indian Wellsu danas počinje ATP i WTA turnir, a Hrvatska će u glavnom turniru imati pet predstavnika, tri u muškom, dva u ženskom dijelu ždrijeba.

U prvom kolu slobodni su Marin Čilić i Ivan Dodig, a u drugom Čilića čeka pobjednik dvoboja između Španjolca Busta i kvalifikanta, dok će Dodig igrati protiv boljeg iz dvoboja Kolumbijca Gonzalesa te Francuza Mannarina.

Od prvog kola kreće Ivo Karlović, a njegov prvi protivnik je Rus Alex Bogomolov.

U ženskom dijelu turnira Donna Vekić igrat će protiv australske kvalifikantice Olivije Rogowske, dok Ajlu Tomljanović čeka Španjolka Dominguez Lino.

Vraća se Hingis

Na turniru u Indian Wellsu zaigrat će i Švicarka Martina Hingis, iako je na kraju prošle godine izjavila kako više ne misli igrati na Touru. Nekad prva tenisačica svijeta igrat će u parovima s Njemicom Sabinom Lisicki, a u prvom kolu čekaju ih sedme nositeljice, Australke Ashley Barty i Casey Dellacquu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Očajna Kućanica 07.03.2014.

    Mogli ste napisat nešto o pobjedi Ive Karlovića, Ajle Tomljanović i Donne Vekić!

  • kecman7 05.03.2014.

    Ajmo Ivooo !

  • Lyoto 05.03.2014.

    bas me zanima kako ce cilic reagirati na ovom velikom turniru ovo sve sta je napravio je fino ali ako to ovdje ne potvrdi malo ce znaciti, dodig moze proci u 3. kolo vjerujem da je bolji i od mannarina i gonzalesa, mislim da ce tomljanovic proci dominguez lino pogotovo jer je rijec o tvrdoj podlozi gdje je ova dosta slaba, a donni vekic je ovaj mec jedna velika prekretnica jer dobila je pozivnicu organizatora i ako ne dobije ovu rogowsku nece biti dobro za nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare