To je to što me zanima!

Čilić izjednačio na 2-2: Dodig i Fogniji odlučuju o pobjedniku

Marin Čilić pobijedio je Andreasa Seppija 6-3,6-3,7-5 i tako izjednačio rezultat u Davis kup susretu 1. kola između Hrvatske i Italije na 2-2. Odluka pada u 5. meču
Vidi originalni članak

Hrvatskoj je trebala pobjeda Marina Čilića kako bi ostala u igri za četvrtfinale Davis kupa. Marin je lakše od očekivanog pobijedio Andreasa Seppija 6-3,6-3,7-5 i izjednačio rezultat između Hrvatske i Italije na 2-2.

U prvom setu Čiliću je bio dovoljan jedan break da odvede set na svoju stranu. Marin je dobio 6-3.

U drugom setu Marin je nastavio igrati odlično i Talijanu je oduzeo čak dva servisa, te je ponovno dobio set 6-3.

Treći set bio je najteži za Marina. Seppi mu je oduzeo servis u sedmom gemu, ali Čilić se vratio u igru breakom u desetom gemu. Naš najbolji tenisač oduzeo je servis Talijanu i u 12. gemu te dobiti set 7-5.

Meč je ukupno trajao dva sata i 32 minute. Čilić je bio dominantan u svim segmentima igre. Imao je više asova (15-2), više winnera (39-19), manje neforsiranih pogrešaka (42-45), te veći broj osvojenih poena (115-93).

Tko će u četvrtfinale Davis kupa odlučit će dvoboj Fabija Fogninija i Ivana Dodiga.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • WOMANIZER 03.02.2013.

    ajde bravo, al ovi naši tenisači su inače za ništa!

  • Hasenfefer 03.02.2013.

    Čestitke Talijanima. mojim sokolovima: - imali ste ih u svim mećevima u kojima ste izgubili - ja ne razumijem taj pad psihički kad samo treba završiti posao - po meni to je nažalost neka psihička kočnica u glavi Savjet: Neka Vam gosp. Ivanišević ispriča lovačke kako popušiti dobiveni meč. On Vam je tu ekspert, tako da stvarno Vam ja tu ne mislim soliti pamet. lp i nemojte biti tužni već neki HURAc naučite iz tih poraza

  • journey 03.02.2013.

    Dodig nek se ostavi tenisa. Ovaj Fognini je takav panj, a Dodig, ne znam šta reći. Bolje da stavi nekog mladog nek igra kad se već zna da Dodig ne može nikog iz prvih 100 dobiti, pogotovo ne u ovako važnom meču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare