To je to što me zanima!

Čilić: Muči me rame, ne znam hoću li igrati Australian Open

Zagreb Indoors mi je donio punog toga lijepoga. Posebno zadnjih godina. Taj mi je turnir bio odskočna daska za cijelu sezonu, kaže Marin kojeg muči ozljeda ramena
Vidi originalni članak

Marin Čilić priprema se za jubilarni deseti PBZ Zagreb Indoors (31. siječnja - 8. veljače). Pobjednik US Opena potvrdio je dolazak na turnir koji je osvojio lani. Upravo je prošla godina bila Čiliću najuspješnija u karijeri. Hrvatski tenisač osvojio je Grand Slam US Open i ušao u TOP 10 najboljih tenisača svijeta.

- Zagreb Indoors mi je donio punog toga lijepoga. Posebno zadnjih godina. Taj mi je turnir bio odskočna daska za cijelu sezonu. Tu sam počeo s titulom lani nakon čega sam imao najdulji niz pobjeda - rekao je Čilić, koji je zbog problema s ramenom otkazao turnir u Brisbaneu i ne zna hoće li igrati na Australian Openu.

- Muči me to rame. Moram na još nekoliko kontrola kako bih vidio hoću li moći igrati Australian Open. Htio bih ponoviti uspjeh iz 2014. godine i ostvariti cilj ulaska među najboljih pet igrača svijeta - kazao je Marin.

Dalibor Urukalović/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 13

  • lovac_u_mutnom 03.01.2015.

    Sve se vraca na staro. Cila u top 20,Nole 3 GS,Rafa RG....

  • prajdali 02.01.2015.

    Čekaj malo Marine,zezao si se 10 dana na onoj bezveznoj egzibiciji,usput uzeo nešto para,a sada odjednom problemi sa ramenom.Niti ranije nije bilo sjajno ali čovječe saniraj više tu povredu.

  • lukica25 02.01.2015.

    muči ti njega haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare