To je to što me zanima!

Čilić nakon poraza: Mogu igrati s Top 10 tenisačima

Marin Čilić izgubio je od Wawrinke, 10. tenisača svijeta, u 2. kolu Roland Garrosa. Raduje se nastupima na travi, svojoj najdražoj podlozi...
Vidi originalni članak

Trebao sam dobiti prvi set. Jedino si to zamjeram. Nesjećam se kada sam izgubio set u kojem sam imao tri breaka. Ali, što je tu je, idemo dalje, rekao je Marin Čilić kojeg je 7-6 (3), 7-6 (4), 6-1 pobijedio Stanislas Wawrinka u 2. kolu Roland Garrosa.
Na terenu broj 16 rijetki su bili hrvatski navijači. Nizozemski posjetitelji bili su konstantna podrška Wawrinki, 10. tenisaču svijeta...
- Momak je bio bolji i to je to. Loše sam servirao i to je jedino što me brine. Ali, drago mi je što sam sa Top 10 tenisačem igrao dva odlična seta i to mi je dobar pokazatelj za dalje, izjavio je Čilić koji razmišlja da sljedećeg tjedna nastupi na Challengeru u Češkoj.
Nakon toga igrat će travnatu sezonu, na podlozi na kojoj je upisao četvrtfinale Queen's Cluba.
- Volim travu. To je podloga koja mi najviše paše od svih na kojima se igra tenis. Ove godine sam ostvario pobjede na Grand Slam turnirima, stekao iskustvo i mislim da mogu očekivati pobjede i na Wimbledonu. Ovisit će dosta i o ždrijebu, zaključio je naš 19-godišnjak, juniorski pobjednik Roland Garrosa iz 2005. godine.

ROLAND GARROS, 2. KOLO:
Wawrinka (9) - Čilić 7-6(3), 7-6(4), 6-1

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dživo 29.05.2008.

    Mogu i ja Čiliću,s istim rezultatom kao i ti.\"Popušiti\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare