To je to što me zanima!

Čilić odustao od Wimbledona

Prošle godine najveći turnir na svijetu propustio je zbog pozitivnog testa na korona virus, a Čilićevim otkazom Borna Gojo sada je ostao prvi u čekaonici za izravan ulazak u glavni turnir
Vidi originalni članak

Iako je emitirao pozitivne signale oko povratka na teniske turnire tijekom travnate sezone, koljeno Marina Čilića još nije spremno za najveće napore.

Nakon što je otkazao povratnički turnir u Hertogenboschu ovog tjedna, Međugorac je odustao i od Wimbledona koji počinje 3. srpnja. Prošle godine najveći turnir na svijetu propustio je zbog pozitivnog testa na korona virus, dok se sada rehabilitacija koljena neplanski produljila.

PROMO Humanitarni teniski turnir Zaklade Marin Čilić uz podršku OTP banke ATP LJESTVICA Đoković i službeno više nije prvi reket svijeta, Ćorić ostao 16.

- Blizu sam povratka na terene, moje koljeno dobro reagira na zahtjevne treninge, ali potrebno mi je još malo vremena. Proces je dugačak, ali moram biti strpljiv kako bih bio na 100 posto - poručio je nedavno nakon što je otkazao Hertogenbosch.

Jedini meč ove godine Čilić je odigrao na samom početku sezone u Puneu, a nakon Roland Garrosa, na kojem nije mogao braniti lanjsko polufinale, pao je na 65. mjesto ATP ljestvice. 

Čilićevim otkazom Borna Gojo sada je ostao prvi u čekaonici za izravan ulazak u glavni turnir. Splićaninu sada treba još jedan otkaz...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr. Pickles 14.06.2023.

    Nishikori i Raonić se vratili nakon duge pauze...

  • bedak11 14.06.2023.

    Mozda neka mirovina ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare