To je to što me zanima!

Čilić otkazao Australian Open, još se nije oporavio od ozljede

Marin Čilić ipak je otkazao nastup na Australian Openu koji počinje 16 siječnja. Odustajanje hrvatskog tenisača prenio je preko Twittera direktor turnira Craig Tiley
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, kako se moglo i naslutiti, neće igrati na prvom Grand Slam turniru. Čilić je otkazao nastup na Australian Openu koji počinje 16. siječnja.

- Upravo sam dobio informaciju koja govori da Čilić neće nastupiti na našem turniru. Još se nije upotpunosti oporavio od ozljede - rekao je direktor Australian Opena Craig Tiley preko Twittera.

Podsjetimo da je Čilić imao problema s koljenom zbog čega nije nastupio niti na otvorenju sezone u Chennaiju, gdje je uvijek ostvarivao vrhunske rezultate. I gledatelji na Australian Openu pamte odlične rezultate danas 21. igrača na svijetu. Prije dvije godine je Čilić igrao polufinale kada je poražen od Britanca Andyja Murrayja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KlaudioMagas 08.01.2012.

    Kako moze bosanac bit najbolji HRVATSKI tenisac....I Ljubicic isti ku....c , ljepa imena daje djeci, prava HRVATSKA hahaha, a i zena mu je prava Rijecanka ( Poznata Fiumanska familija)

  • NikolaCro17 07.01.2012.

    šteta,ali bolje da se oporavi od te ozljede,vuče ju već dugo,bit će on dobar ove sezone,minimalno finale grandslama ;)

  • CoolLik 07.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare