To je to što me zanima!

Čilić otkazao Monte Carlo

Čilić je zadnji meč odigrao 12. veljače u prvom kolu Buenos Airesa i tada ozlijedio koljeno, no ne ono koje ga duže muči, nego drugo. Ove je sezone odigrao četiri službena meča i izgubio sva četiri
Vidi originalni članak

Unatoč najavama, Marin Čilić još će malo pričekati na povratak na teniske turnire. Međugorac je nedavno najavio da se planira vratiti odmah na počeku zemljane sezone na Mastersu u Monte Carlu, no otkazao je nastup.

MARIN ZA 24SATA Čilić: Sad sam ozlijedio drugo, 'zdravo' koljeno. Karlović? Bit će sigurno vrhunski trener

Čilić je zadnji meč odigrao 12. veljače u prvom kolu Buenos Airesa i tada ozlijedio koljeno, no ne ono koje ga duže muči, nego drugo.

- Javila se blaga upala na kosti, vjerojatno zbog kompenzacije tijekom cijelog procesa povratka i igranja i tijelo je reagiralo. Srećom, nije previše ozbiljno, samo što je bilo dosadno i nisam mogao trenirati - rekao nam je nedavno.

ŠESTA GENERACIJA Čilić dodijelio 25 stipendija sportašima i glazbenicima

Ove je sezone odigrao četiri službena meča i izgubio sva četiri. 

- Imao sam dobar osjećaj na početku sezone, rekao bih da je bilo i solidno. Međutim, opet su se pojavile "grbe" na putu, dosta sam udaraca već dobio i nadam se da je ono najteže iza mene.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mr. Pickles 03.04.2024.

    On i ako bude nekim čudom fizički na 100% nešto veliko (finale GS) neće ponoviti, lako moguće ova ili sljedeća sezona the end...

Komentiraj...
Vidi sve komentare