To je to što me zanima!

Čilić u dva tie-breaka pobijedio Verdasca, čeka ga Wawrinka

Marin Čilić pobijedio je Fernanda Verdasca 7-6, 7-6 u drugom kolu ATP turnira u Cincinnatiju. U osmini finala čeka ga puno veći izazov, Švicarac Stanislas Wawrinka
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u osminu finala ATP turnira u Cincinnatiju. U drugom kolu pobijedio je Fernanda Verdasca 7-6, 7-6 u meču bez izgubljenih servisa.

Tijekom meča Čilić je imao 65 posto ubačenog prvog servisa te devet aseva, dva manje od Verdasca. Iako u dva prva kola Marin još nije izgubio ni seta, u trećem ga meču ipak čeka veliki izazov. Za četvrtfinale će se boriti s pobjednikom Australian Opena te četvrtim tenisačem svijeta, Stanislasom Wawrinkom.

Švicarac i Čilić igrali su međusobno osam puta, a Marin je dobio dva meča. Posljednji put igrali su u Monte Carlu gdje je Wawrinka pomeo Čilića 6-0, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dobro jutro 14.08.2014.

    Ajde vec jednom uzmi neki turnir,zasluzio si

  • Redovan 14.08.2014.

    Bravo Marine, samo tako nastavi i nemoj usred meca psihicki past...

  • cudak 14.08.2014.

    onaj mec u monte carlu je bio strava i uzas, jedino dobro je da je prakticki bio gotov prije nego sto sam se uopce stigao pocet zivcirat... sada je, ipak, nesto drugcija situacija, marin se dosta digao u odnosu na monte carlo, a wawrinka je pao, tako da bi mogao ovo marin dobit ako se stisne i odigra pravi mec bez jedno 289 neprisiljenih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare