To je to što me zanima!

Čilić: Znam da ću imati šansu za pobjedu protiv A. Murraya

Veselim se finalu. Osjećam se dobro na terenu. Igrao sam odlično ovoga tjedna. Uzbuđen sam što ću u finalu igrati protiv Andyja koji je u sjajnoj formi i igra odlično, kaže Čilić
Vidi originalni članak

Marin Čilić ušao je u finale ATP-a iz Masters serije u Cincinnatiju pobijedivši Grigora Dimitrova 2-1. Prvi put je Marin u finalu Masters 1000 turnira, a tamo ga čeka Andy Murray.

- Bila je to velika pobjeda, za moje prvo finale na Masters 1000 turnirima. Kod 2-4 sam pokušao razmišljati pozitivno kako bih se vratio. Činilo mi se da sam vrlo blizu tome da počnem bolje igrati, da mi je samo malo nedostajalo. Odlučio sam više držati loptu u igri i čekati pravu priliku. Isplatilo se što sam u tim trenucima dobro reternirao - rekao je Marin Čilić nakon pobjede do koje je stigao u 1.35 sati po hrvatskom vremenu.

- Veselim se finalu. Osjećam se dobro na terenu. Igrao sam odlično ovoga tjedna. Uzbuđen sam što ću u finalu igrati protiv Andyja koji je u sjajnoj formi i igra odlično. No, znam da ću imati šansu za pobjedu, ako odigram dobro - rekao je Čilić uoči okršaja s drugim tenisačem svijeta koji je od poraza u finalu Roland Garrosa nanizao 22 pobjede i u nedjelju će tražiti put prema svojem trećem naslovu u Cincinnatiju, a 13. na turnirima Masters 1000 serije.

Finale je na rasporedu večeras od 22 sata.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • fantazist 21.08.2016.

    Dokle god se ti ispričavaš za odlazak na Thompsonov koncert, nema stabilnosti u tvojoj glavi. A dok glavu ne središ, nećeš ni Murraya

  • krupa 21.08.2016.

    Kako komentiraju osvajači grand slamova, a vjerojatno se nikakvim sportom ni rekreativno bavili nisu, naprijed Marine,sretno!

  • zagro 21.08.2016.

    pobijedit ćeš ti moj quhrac,nemaš ti taj pobjednički mentalitet,ti si luzer...

Komentiraj...
Vidi sve komentare