To je to što me zanima!

Čilićev plan za London: Možda ću na OI igrati parove s Ljubom

Osjećam se sve bolje na terenu. Mala bodovna razlika je do 20. mjesta i vjerujem da ću se polako vratiti tamo gdje sam bio, kaže 22-godišnji Davis Cup reprezentativac
Vidi originalni članak

Jedva čekam Olimpijske igre sljedeće godine u Londonu. Igrat ću ondje u parovima, ali još nisam odlučio s kim. Ljubo? Možda i s Ivanom, rekao je Marin Čilić gostujući na chatu umaškog ATP turnira.

Njegove navijače ohrabrio je četvrtfinale u Hamburgu prošlog tjedna.

- Osjećam se sve bolje na terenu. Mala bodovna razlika je do 20. mjesta i vjerujem da ću se polako vratiti tamo gdje sam bio - rekao je naš 22-godišnji Davis Cup reprezentativac, koji danas u drugom kolu igra protiv Nizozemca Robina Haasea.

Vjeruje da ima šansu u Umagu.

- Još 27 tenisača želi naslov na ovom turniru. Ali mislim da igram dobro i ako preživim u prva dva meča, poslije se sve otvara - optimističan je 31. igrač svijeta.

Otkrio je da radi kao nikad prije.

- Svaki sportaš ima svoje uspone i padove. Zato naporno treniram ne bih li opet igrao na razini kao kad sam bio među deset najboljih - zaključio je Čilić, kojem je najdraža pobjeda u karijeri ona protiv argentinskog tenisača Juana Martina Del Potra na Australian Openu 2010. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare