To je to što me zanima!

Čilićev završni uragan otpuhao Hačanova: Marin u četvrtfinalu

Hačanov je, nakon što je dobio tie-break drugog seta, u trećem odjurio na 4-1, ali Čilić je kontrirao s pet gemova zaredom. Pobjeda koja će definitivno još podići samopouzdanje našeg prvog reketa
Vidi originalni članak

Marin Čilić definitivno je podigao svoju formu, ako koga nije uvjerilo prošlotjedno finale Moskve. Je li na to utjecalo rođenje drugog djeteta ili možda jednoipolmjesečni odmak od tenisa zbog zdravstvenih tegoba, nije ni toliko važno, koliko jest da mjesec dana prije Davis Cupa Međugorac pobjeđuje u serijama.

ATP ST. PETERBURG Čilić pomeo Španjolca Ramosa

Čilić je u drugom kolu Sankt-Peterburga, turnira koji je osvojio prije cijelog desetljeća, potpisao jednu od najzvučnijih pobjeda u ovoj godini, nakon dva i pol sata teške borbe i završnog uragana izbacio je 30. igrača svijeta Karena Hačanova sa 6-4, 6-7 (1), 6-4.

Priča cijelog meča, u kojem je Čilić ispalio 15 aseva, stane, zapravo, u završnih pet gemova. Hačanov je, nakon što je dobio tie-break drugog seta, u trećem odjurio na 4-1, ali Čilić je, uz 15-30 na svom servisu, kontrirao s pet gemova zaredom. Pobjeda, druga nad Rusom nakon Cincinnatija 2018., koja će definitivno još podići samopouzdanje našeg prvog reketa.

U četvrtfinalu u petak Marin Čilić ide na Španjolca Roberta Bautistu Aguta s kojim ima omjer 5-2.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Minerva🤝 28.10.2021.

    Pobijediti Karena nije nimalo lak zadatak, bravo Marine!👏🎾🤗

  • 28.10.2021.

    Too Čiloberu....

  • Ivan Masic 28.10.2021.

    Kakav preokret, bravo Cilkane! Sad Bautista pa preko Rubleva do finala i kasnije titule! 😅🇭🇷❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare