To je to što me zanima!

Čilićeva uvertira za Wimbledon: Fognini pao kao sedmi u nizu!

Marin Čilić pobijedio je Fabija Fogninija s 6-3 7-6 (4) te izborio četvrtfinale turnira u Queen'su gdje će igrati protiv Australca Alexa De Minaura. Wimbledon počinje 28. lipnja
Vidi originalni članak

Nakon osvojenog turnira u Stuttgartu, Marin Čilić nastavlja 'rešetati' svoje protivnike. Nekadašnji treći tenisač svijeta slavio je u osmini finala Queensa, u Londonu, protiv Talijana Fabija Fogninija s 6-3, 7-6 (4).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marin je ponudio Fogniniju šansu za break pri rezultatu 1-1, ali ju Talijan nije iskoristio pa ga je hrvatski tenisač kaznio već u sljedećem gemu i odjurio na 4-1, a do kraja seta Fognini nije osvojio niti jedan poen na Čilićevom servisu.

POBIJEDILA I MARTIĆ Čiliću sedma pobjeda zaredom!

Fognini je u drugom setu odmah odjurio na 3-0, ali Marin se vraća u set 'breakom' za 4-3. Ponudio je naš tenisač i set loptu pri servisu za 'tie break', ali Fognini ju nije iskoristio, a u odlučujućem gemu, bolje se snašao naš tenisač i tako upisao sedmu uzastopnu pobjedu na Touru!

Dok se Petra Martić priprema za Wimbledon u Berlinu, Donna Vekić isto radi malo bliže - u Nottinghamu. Tamo je nakon slavlja u prvom kolu protiv Jones, izbacila i Camilu Giorgi s 2-6, 6-3, 6-4 te izborila četvrtfinalni ogled s Watson.

ATP/WTA LISTA Čilića naslov posve približio Ćoriću, veliki pad Donne Vekić

Manje je od nje bila uspješna Dućanka koja je izgubila od Belinde Benčić s 6-3, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dežurović 17.06.2021.

    Da li mirno spavaš Đokoviću?

  • Kažemštamislim7 16.06.2021.

    Sretno mu bilo, nakon nenormalnog pljuvanja po njemu zbog loše forme drago mi je vidjeti da je proigrao. Donna se solidno vraća nakon operacije.

  • Prki600 16.06.2021.

    Jel ovo Labuđi pjev???

Komentiraj...
Vidi sve komentare