To je to što me zanima!

Cindrić nije izdržao: Suđenje ne bih komentirao, ali je sramota

Držali smo rezultat koji nam je odgovarao, nismo pokleknuli, igrali smo gol za gol. Ali da u ovakvoj utakmici suci njima daju deset lopti, a nama ni jednu! Ali to nije na nama da komentiramo, rekao je Cindrić
Vidi originalni članak

Svatko od nas sve je dao, nismo pobijedili, ali možemo biti zadovoljni prikazanim. Nije bilo lako, pune tribine Danaca, ali nekako smo motivirajuće otvorili. Znali smo da s čvrstom obranom možemo parirati, oni su onda igrali 7 na 6, a mi se nikako mogli obraniti. Ali, preponosan sam na cijelu ekipu, započeo je Luka Cindrić nakon remija hrvatske rukometne reprezentacije protiv Danske (32-32).

KAPETAN SE ISPRIČAO Gidsel opleo po Duvnjaku: On to radi svjesno, nije ovo prvi puta

Odličnu je utakmicu odigrao Cindra, preuzeo odgovornost i 'potegnuo', a zabio je pet golova. Inače se suzdržavao od komentiranja sudaca, ali sad nije mogao izdržati.

- . Držali smo rezultat koji nam je odgovarao, nismo pokleknuli, igrali smo gol za gol. Suđenje neću komentirati, ali mislim da je ovo sramota, da u ovakvoj utakmici njima daju deset lopti, a nama ni jednu! Ali to nije na nama da komentiramo - zaključio je Luka.

STRUČNJACI Metličić: Pa suci i delegati ne znaju pravila! Što je išao gledati na ekran, kakva mu je frizura?!

Za prolaz 'kauboja' u četvrtfinale sad igra samo teorija, ali ono što je bitno da 'uhvate' kvalifikacije za nadolazeće Olimpijske igre.

POGLEDAJTE VIDEO: ČAČIĆ SAZVAO PRESICU ZBOG RATA U DINAMU

Idi na 24sata

Komentari 27

  • BILA BOJA JE BOJA 20.01.2023.

    Hrvatska je mala zemlja koja sinoc nije mogla protiv Danske, Spanjolski i IHF_a. Momci su sinoc ostavili dusu i srce na parketu ali protiv sudaca nisu mogli.

  • ivica067 20.01.2023.

    Promašili smo prazan gol u zadnjoj sekundi... Tako da su svi komentari i kukanja nakon toga beskorisni.

  • rexxx 20.01.2023.

    Onakve korake + gol+ isključenje vidjela bi i djeca na tjelesnom a ne vide suci na SP

Komentiraj...
Vidi sve komentare