To je to što me zanima!

Cirkus u Portugalu: Igrač slomio nogu, igrači morali gurati hitnu

Po Carma je došla hitna, ali vozilo nije moglo upaliti. U akciju su krenuli igrači oba kluba te ga pogurali. Potrajalo je sve jako dugo, naposljetku je vozilo krenulo, ostavilo i brojne rupe i tragove guma na travnjaku
Vidi originalni članak

U Portugalu samo neki problemi...  Prvo je prije nekoliko dana, pred kraj susreta Belenensesa Porta (0-0), nesretni napadač Porta Nanu završio na podu bez svijesti, nakon što ga je golman Belenensesa Stanislav Kritsjuk nehotice nokautirao s obje ruke.

A sad novi cirkus. U polufinalu portugalskog kupa, koje se igra na dvije utakmice, između Brage i Porta (1-1), stradao je talentirani David Carmo (21).

UŽASNE SCENE VIDEO Nogometaš Porta izgubio pamćenje: Igrači plakali u šoku NEMILE SCENE Teški nokaut u Portugalu: Hitna odvela Nanua, golman domaćih ga s obje ruke pogodio u glavu!

Branič Brage bio je velika želja Liverpoola u ovom prijelaznom roku, ali će na veliki transfer morati pričekati. U susretu s Portom 'sredio' je gležanj...

 Braga je gubila 1-0, zicer je imao Luis Diaz u 70. minuti, a gol je spriječio upravo Carmo. U toj intervenciji je stradao, ostao je nepomično ležati, a sudac je nakon konzultacija s VAR sobom, Diazu pokazao crveni karton.

Po Carma je došla Hitna, ali vozilo nije moglo upaliti. U akciju su krenuli igrači oba kluba te ga pogurali. Potrajalo je sve jako dugo, naposljetku je vozilo krenulo, ostavilo i brojne rupe i tragove guma na travnjaku, a sudac je zbog svega pokazao 12 minuta sudačke nadoknade.

Crveni karton u sedmoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena dobio je i Mateus Uribe pa je Porto ostao s devetoricom. Iskoristila je to Braga i u 12. minuti dodatka zabila preko Fransergija za konačnih 1-1. Uzvrat je 3. ožujka u Portu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nogometnaprica 11.02.2021.

    Da je se desilo kod nas, svi bi govorili „ovo samo kod nas ima“. Ljudi nismo najbolji ali ni najgori, svigdje ima komedije...

  • 11.02.2021.

    Proklizavanje zbog težine i vlage, u čemu je problem ?

  • noćna mora lopovima 11.02.2021.

    Nije to kao kod nas da je sve savršeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare