To je to što me zanima!

VIDEO Cirkus u Gorici: Golovi nejednake visine!? Utakmica je zbog toga kasnila deset minuta

Zbog nabacanog pijeska pred golovima na terenu u Velikoj Gorici prečka nije bila jednako udaljena od trave duž cijele linije i to su krenuli popravljati dok je utakmica trebala krenuti
Vidi originalni članak

Nakon problema s navodno nedovoljno napumpanim loptama u Varaždinu, nogometaši Hajduka, ali i domaćina Gorice, imaju problem s nejednakom visinom golova. Da, i to je moguće u HNL-u. Što se dogodilo? Prilikom mjerenja visine golova suci su utvrdili odstupanje od desetak centimetara od trave do prečke duž gol-linije na sredini. Visina bi inače trebala svugdje biti 244 centimetra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Problem je u pijesku koji su domaćini nabacali pred golom, a koji se s vremenom nataložio i zbog toga visina gola nije bila prema pravilima. Obje su se momčadi žalile, a domaćini su krenuli s iskopavanjem terena kako bi ujednačili visinu. Utakmica zbog toga nije počela na vrijeme. Prvo su sanirali sjeverni gol, a onda se prebacili na južni. Početak utakmice kasnio je 10 minuta.

- Moram biti malo kritičan prema organizatorima. Za nejednaku visinu golova znali su još sat i pol prije utakmice, ali su to kreunli rješavati u zadnji čas i utakmica zato kasni - rekao je komentator MAXSporta Andrija Cmrečnjak.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • strmi007 10.03.2024.

    Kao da je u pitanju treća županijska

  • Milošević777 09.03.2024.

    Imaju dobrog tehničkog direktora koji se nije otrijeznio 30 godina

  • Mata10 09.03.2024.

    Prosto je nevjerojatno da taj stadion sa onakvim travnjakom još uvijek ima licencu za prvu ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare