To je to što me zanima!

Ćiro Blažević: J...m ti taj naš nogomet, dokad će to tako?

Zna se koja muzika svira u našem nogometu, ništa se nikad ne prepušta slučaju, rekao je Ćiro Blažević doznavši da gradski derbi protiv Dinama sudi Vučemilović
Vidi originalni članak

Vučemilović sudi? Isuse, Marijo i pomalo Josipe! On me već unakazio. Dajte mi brzo da nešto popijem, rekao je šokirani Ćiro Blažević doznavši tko će suditi sutrašnji derbi protiv Dinama.

U zadnjoj utakmici Zagreb je pobijedio 1-0. U ovoj će Ćiro biti bez važnih igrača (Abdurahimija, Štroka, Mitrovića i Dedića), ali ga ipak više brine osječki sudac.

- Jedanput mi nije dosudio penal koji bi svirao i protiv brata. Vikao sam, a on je dotrčao do mene i rekao: ‘Šefe, pogriješio sam’ - ispričao je i nastavio:

- Pomislio sam tad: ‘Kako čestit čovjek...’ I onda je do kraja nastavio griješiti.

Od nervoze je zapalio cigaretu, povukao dim i nazvao povjerenika za suđenje Ivana Peraića.

- Giovanni, ovdje Ćiro Blažević, ako ti to nešto znači. Pa koliko se mi dugo družimo? Kad smo se upoznali, bio si crn, a sad si sav sijed. I onda mi uvališ tog Vučemilovića. Je li te netko nagovorio? Daj ga nazovi, neka sudi normalno - rekao je Ćiro povjereniku Peraiću.

- Ja ipak mislim da ga je netko nagovorio. Zna se koja muzika ovdje svira, ništa se ne prepušta slučaju. Ma j...m ti hrvatski nogomet, dokad će to biti tako? Dokle ćemo trpjeti - rezignirano je pričao Ćiro i obratio se pomoćniku Mariju Cvitanoviću.

- Ajde, reci ti nešto. Naređujem ti da i ti kažeš nešto o sucima - rekao je Ćiro, a Cvitanović je samo slegnuo ramenima.

- Slažem se sa šefom.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mučkođubre2 05.04.2013.

    e moj ćiro, bit će ti ovako do karaja vremena, sve dok su one poštenjačine na čelu HNS-a...

  • ibracadabra09 05.04.2013.

    Ako je nešto pošteno i čestito to je naš Hrvatski nogomet i jedino područje bez ikakvih skandala što je rijetkost u ovoj državi :))

  • bembara 05.04.2013.

    hahahah napokon jedan komentar da se mogu nasmijati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare