To je to što me zanima!

Ćiro: J..e mi se što Blatter hoće tog Ronalda na SP-u!

Španjolska ima kvalitetnu ekipu, govori Ćiro dan uoči presudne utakmice. A na opasku da se igra protiv Portugala kaže: "Ma sve vam je to isto!"
Vidi originalni članak

Prvi put u životu pokušavam smanjiti, a ne povećati tenzije, rekao je Ćiro Blažević dan uoči uzvrata protiv Portugala. Nije mu bilo drago kada je čuo da sudi Talijan Rosetti. Isti onaj kojeg je u televizijskom prijenosu na SP-u 2006. nazvao papkom. Čovjek je sudio utakmicu Argentina - Srbija...
- Da sam znao, nikad ga ne bih nazvao papkom. Nadam se da nije zlopamtilo, ispričavam mu se i kajem se što sam to ikad rekao - posuo se Ćiro pepelom. Ali bez obzira na suca vjeruje da BiH ima šansu, iako nije potpuno siguran protiv koga igra...
- Španjolska ima kvalitetnu ekipu, jedan njihov igrač košta kao cijela moja reprezentacija. Ali, ako ih uspijemo neutralizirati, onda španjolske šanse padaju - govorio je Ćiro u jednom dahu. Ali igrate protiv Portugala, ispravili su Ćiru novinari.
- Ma to vam je sve isto!
Od Španjolaca je Ćiro u Zenici izgubio 5-2. Ako je isto, neće biti dobro. Kao što neće biti dobro ni ako je predsjednik Fife Sepp Blatter ozbiljno mislio rekavši da "SP bez Ronalda i Messija ne vrijedi previše".
- Ne vjerujem da je to Blatter rekao. Ma znaš šta, j..o te Blatter, da te j..o Blatter. Boli me k...c za Blattera. P...a ti materina, i tebi i Blatteru - govorio je Ćiro novinaru koji je postavio pitanje. Uz smiješak, naravno.
- Što ću reći igračima? Ono što nikad nikome nisam rekao! Ni ja nisam nikad bio u ovakvoj situaciji. Ali malo me brine ova klima, igrači ne mogu spavati, previše su zgrčeni... - požalio se izbornik BiH, koji uvijek ponavlja da je loš prognozer.
- Prognoza pripada laicima, a ja nisam laik. Ali postoji jedna francuska poslovica, koja kaže: "Budimo realni, tražimo nemoguće". Ova misija čini se nemoguća, ali nije nemoguća - siguran je Ćiro. Nije želio imenovati najslabiju kariku u protivničkoj momčadi.
- Neću ništa govoriti. Kad god nekoga označim papkom, taj papak bude najbolji na terenu! - rekao je Ćiro i otkrio gdje vidi šansu za BiH:
- U njihovoj obrani, ona nije od 18-karatnog zlata. Pa vidjeli ste kako pred nama drhte Carvalho i Pepe, kako je selektora Queiroza zaboljela ruka pozivajući ih da se vrate u obranu. Kad ih stisnemo, nemaju nikakve šanse!
Odlučio je Ćiro da u prvih 11 umjesto Muratovića, Rahimića i Spahića ulaze Bajramović, Pjanić i Pandža. Problema s koljenom ima Misimović, ne bude li on mogao ulazi Haris Medunjanin iz Valladolida.
- Uvjeren sam da ćemo biti u Cape Townu 4. prosinca. Nikad nisam bio ozbiljniji, sigurno ćemo ih izbaciti. Portugalcima ne dajem velike šanse - završio je Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mlatimudan 18.11.2009.

    E onda te nabijen, pa da i ti osjetiš kako je to hrvatsku imati u sebi!!Bar jedan mali dio ali bolje išta nego ništa!!!

  • audrey 18.11.2009.

    Ja sam Bosanka,i to ponosna!!!!! I veci sam covjek nego sto ces ti to ikada biti! Zato ne seri vise i okani se mene,kad budes dostojan sugovornik,onda cemo komunicirati,a mozda ni tada!!!!Bosna,Bosna!

  • mlatimudan 18.11.2009.

    @audrey nisan se ja zahebao nego onaj ko ti je da dvojno ali nema veze bosanac je bosanac ma koliko ti to poricao!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare