Obavijesti

Sport

Komentari 26

Ćiro: J..e mi se što Blatter hoće tog Ronalda na SP-u!

Ćiro: J..e mi se što Blatter hoće tog Ronalda na SP-u!
1

Španjolska ima kvalitetnu ekipu, govori Ćiro dan uoči presudne utakmice. A na opasku da se igra protiv Portugala kaže: "Ma sve vam je to isto!"

VIDEO

Prvi put u životu pokušavam smanjiti, a ne povećati tenzije, rekao je Ćiro Blažević dan uoči uzvrata protiv Portugala. Nije mu bilo drago kada je čuo da sudi Talijan Rosetti. Isti onaj kojeg je u televizijskom prijenosu na SP-u 2006. nazvao papkom. Čovjek je sudio utakmicu Argentina - Srbija...
- Da sam znao, nikad ga ne bih nazvao papkom. Nadam se da nije zlopamtilo, ispričavam mu se i kajem se što sam to ikad rekao - posuo se Ćiro pepelom. Ali bez obzira na suca vjeruje da BiH ima šansu, iako nije potpuno siguran protiv koga igra...
- Španjolska ima kvalitetnu ekipu, jedan njihov igrač košta kao cijela moja reprezentacija. Ali, ako ih uspijemo neutralizirati, onda španjolske šanse padaju - govorio je Ćiro u jednom dahu. Ali igrate protiv Portugala, ispravili su Ćiru novinari.
- Ma to vam je sve isto!
Od Španjolaca je Ćiro u Zenici izgubio 5-2. Ako je isto, neće biti dobro. Kao što neće biti dobro ni ako je predsjednik Fife Sepp Blatter ozbiljno mislio rekavši da "SP bez Ronalda i Messija ne vrijedi previše".
- Ne vjerujem da je to Blatter rekao. Ma znaš šta, j..o te Blatter, da te j..o Blatter. Boli me k...c za Blattera. P...a ti materina, i tebi i Blatteru - govorio je Ćiro novinaru koji je postavio pitanje. Uz smiješak, naravno.
- Što ću reći igračima? Ono što nikad nikome nisam rekao! Ni ja nisam nikad bio u ovakvoj situaciji. Ali malo me brine ova klima, igrači ne mogu spavati, previše su zgrčeni... - požalio se izbornik BiH, koji uvijek ponavlja da je loš prognozer.
- Prognoza pripada laicima, a ja nisam laik. Ali postoji jedna francuska poslovica, koja kaže: "Budimo realni, tražimo nemoguće". Ova misija čini se nemoguća, ali nije nemoguća - siguran je Ćiro. Nije želio imenovati najslabiju kariku u protivničkoj momčadi.
- Neću ništa govoriti. Kad god nekoga označim papkom, taj papak bude najbolji na terenu! - rekao je Ćiro i otkrio gdje vidi šansu za BiH:
- U njihovoj obrani, ona nije od 18-karatnog zlata. Pa vidjeli ste kako pred nama drhte Carvalho i Pepe, kako je selektora Queiroza zaboljela ruka pozivajući ih da se vrate u obranu. Kad ih stisnemo, nemaju nikakve šanse!
Odlučio je Ćiro da u prvih 11 umjesto Muratovića, Rahimića i Spahića ulaze Bajramović, Pjanić i Pandža. Problema s koljenom ima Misimović, ne bude li on mogao ulazi Haris Medunjanin iz Valladolida.
- Uvjeren sam da ćemo biti u Cape Townu 4. prosinca. Nikad nisam bio ozbiljniji, sigurno ćemo ih izbaciti. Portugalcima ne dajem velike šanse - završio je Ćiro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju