To je to što me zanima!

Ćiro: Lako ti je kad Sammira imaš, on se poigravao s nama

Kad ste mene vodili nikad nismo igrali zonu, rekao je Jurčić Ćiri, na što mu je on odgovorio: Što pričaš gluposti, što ćemo naganjati igrače po terenu, ha, ha, ha?!
Vidi originalni članak

Moram istaknuti Sammira, njega nikako nismo mogli zaustaviti. On se igrao s nama. Lako ti je kad imaš Sammira, rekao je Ćiro Blažević.

Dinamo je pobijedio Zagreb u Kranjčevićevoj 3-0. Bila je to peta Jurčićeva pobjeda protiv Ćire, čija momčad Kruninoj još uvijek nije zabila ni gol. Zagrebov trener nije bio razočaran, kaže da je Dinamo upravo za tri gola bolji, više ga je iznenadio Jurčić.

- Šefe, otkad igrate zonu? - upitao ga Kruno.

- Nikad - rekao je Ćiro i gledao ga u čudu.

No, Jurčić je i dalje “inzistirao”.

- Kad ste mene vodili nikad nismo igrali zonu - dodao je Kruno, a Ćiro mu odgovorio:

- Što pričaš gluposti, što ćemo naganjati igrače po terenu, ha, ha, ha?! Dosta smo se šalili mojoj muci, gotovo je, idemo - nasmijao se Ćiro Blažević, ustao i otišao.

Uz Sammira, najbolji na terenu s dva gola bio je Krstanović (jedan je dao Beqiraj).

Prošle sezone bivši klub izbacio je iz kupa, ove bi ga mogao izbaciti iz lige.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Yassa 07.04.2013.

    ćiro je sinoć na RTL rekao istinu da je ova država smješna i zato mu je trebalo 80godina da skuži a bogami i mnogim drugim pogotovo u sportu

  • KroMiki_1 06.04.2013.

    Da ipak: dajte oca ditetu !!! Čestitke na karakternosti !!! Ak griješim - bit ću sretan - jer prijašnji stav Ćire je bilo jedino što kod njega sam počeo cijenit !!

  • qwerty123 06.04.2013.

    krvavo mi placamo ove bosanceroske zahebancije po hrvatskoj. nama uspiju za naše novce prodavati maglu koju nisu mogli niti po bosni. u oci te gleda, u šaku ti sere i još mu to placaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare