To je to što me zanima!

Ćiro: Misimović je važniji, odlazim s bosanske klupe!

Nakon sukoba s kapetanom reprezentacije Ćiro se odlučio povući s mjesta izbornika. Demantira da je rekao da mu je 'smjestio' Milorad Dodik...
Vidi originalni članak

Dodik sada u sebi sigurno misli: "J..o sam im majku", navodno je rekao Ćiro Blažević nakon što je optužio 'srpski lobi' za neuspjeh u borbi za SP s Portugalom. Premijer Republike Srpske navodno nije želio BiH na SP-u pa je nagovorio Zvjezdana Misimovića da slaže kako je ozlijeđen. Srpski novinari nazvali su Ćiru da provjere je li sve to izbornik BiH stvarno izjavio. I dobili su očekivani odgovor:
- Lažu, p...a im materina! K...c sam im tako nešto izjavio! Pa ne bi se ja očešao o Dodika, netko me želim posvađati s mojim prijateljem.
Ćiro je Milorada Dodika prozvao "najvećim navijačem Bosne i Hercegovine", nije mu jasno zašto mu pojedini mediji "namještaju političke igre".
- Odlučio sam, povlačim se s mjesta izbornika BiH. Ne znam što ću dalje, znam samo da odlazim - prenosi Ćirine riječi Alo.rs.
Ljut je Ćiro i na medije koji su navodno zakuhali njegov sukob sa Zvjezdanom Misimovićem. Kapetan reprezentacije nakon svega je rekao da nema namjeru više igrati za reprezentaciju ako Ćiro ostane izbornik.
- Nasjeo je na medijske provokacije i rekao to što je rekao. Ali nemam se ja zašto bilo kome ispričavati, ako mora birati između mene i njega, poručujemu mu: "Zvjezdane, ti igraj, ja sam već otišao!"

ĆIRO MIJENJA MIŠLJENJA OVISNO O RASPOLOŽENJU
Iako je najavio odlazak zbog svađe s Misimovićem, Ćiro je u razgovoru za Radio TNT-Travnik opovrgnuo odlazak.
- Ma to je vezano uz moje raspoloženje. NIsam se definitivno odlučio za odlazak. Razgovarao sam s Misimovićem. Sve je to prenapuhano i naš će se odnos smiriti. Mislim da ću i dalje biti izbornik BiH - rekao je Ćiro. (alb)

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dzulii 27.11.2009.

    ajde admine reci mi sta sam to ja koga uvrijedio osim sto sam kazao istinu...

  • rođin rođo1 26.11.2009.

    ćiro pedreu izdosi hercegovce u širokom zbog bošnjaka.sad ti ga je bakir i njegovi 60minuta lijepo zavuko i to zguza onako kako ti i treba.

  • almaminjo 26.11.2009.

    ...vidim ovdje gomila selektora, trenera i pametnjakovića...Igor1986..a koga je to hrvatska dobila...Andoru...Hrca11-isto kao i što Hrvatska pokazuje svoju slogu kada igraju Hajduk-Dinamo...zgubidane-ti si samo gljup

Komentiraj...
Vidi sve komentare