To je to što me zanima!

Ćiro: Prosinečki će u Zvezdi dokazati svoj trenerski talent

Mislim da je Zvezda napravila sjajan potez. Prosinečki će u Beogradu dokazati treneski talent. To mu je sjajna prilika da radi posao za koji je rođen, rekao je Ćiro
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević svojevremeno je izjavio da će pojesti svoju trenersku diplomu ako Robert Prosinečki u Crvenoj zvezdi postane igrač. Ćiro se prevario i priznao svoju pogrešku. Nakon navoda srpskih medija da je Robi sve dogovorio s čelnicima Crvene zvezde, oglasio se i legendarni hrvatski trener:

- Mislim da je Crvena zvezda napravila sjajan potez. Prosinečki će u Beogradu dokazati treneski talent. Znam da ga ima. To mu je sjajna prilika da radi posao za koji je rođen - rekao je Ćiro, prenosi zurnal.rs.

Prosinečki bi u četvrtak trebao otići u Beograd na konačan dogovor dok bi u klubu trebao biti predstavljen već u petak.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jelazg 11.12.2010.

    robi oni koji su te voljeli voljeti ce te i dalje....

  • makios 09.12.2010.

    slušaj ovog pametnjakovića fajtercorica,obadvojica su u kari jeri napravili puno robi osvojio ligu prvaka,3 na svijetu,igrao u barci i realu sčime se nemože pohvalit baš svako,a i stari prdonja ćiro prvak bivše juge s dinamom,3 na svijetu iako bi ja s tom ekipom bio prvak svijeta,robi samo ti radi svoj posao,ima hrvatina koji su u najteže vrijeme rata surađivali s srbima a danas su ugledni građani,poduzetnici,generali

  • koma 08.12.2010.

    Jaooooo hrvati muda jedete sto Robert od u zvezdu pametan covjek zastp da radi za 20 000 kuna usrani kad moze za 100 000 zuti samo napred pametan potez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare