To je to što me zanima!

Ćiro: Žao mi je Slavena Bilića, vjerujem u Andoru

Golovima Džeke i Ibiševića Bosna i Hercegovina pobijedila je Estoniju 2-0 i izborila dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi
Vidi originalni članak

Moj pri­ja­telj Ado mi je po­ru­čio da će­mo po­bje­di­ti sa­mo ako pro­bam pi­tu krumpirušu pri­je uta­kmi­ce. I, evo, probao sam je i pobijedio, bio je presretan nakon utakmice Ćiro Blažević. Bosna i Hercegovina pobijedila je Estoniju 2-0 i izborila dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.
- Moglo je biti 7-0. Pa, Brazil ih je jedva pobijedio 1-0, Španjolci su se s njima dugo mučili, a evo mi smo ih pobijedili kao od šale - rekao je Ćiro Blažević nekoliko minuta poslije utakmice.
Čim je završio susret u Estoniji Ćiro je telefonom saznao rezultat iz Ukrajine. Njegovo veselje nakratko je preraslo u tugu.
- Žao mi je Slavena, jako mi je žao. Što kažete? Da je bilo iskri između Križanca i Šimunića? Ma, nevjerojatno... Pa što se to događa s Hrvatskom? - drhtavim je glasom pričao Ćiro.
Brod za Rt Dobre Nade gotovo će sigurno isploviti bez hrvatske ekspedicije. Osim, ako nam ne pomogne Andora i zaustavi Ukrajince.
- Možda ću zvučati glupo, ali stvarno vjerujem da Andora može zaustaviti Ukrajince. Nije gotovo - kaže Ćiro.
Predsjednik HNS-a Vlatko Marković prekrižio je Ćiru izmislivši,kako kaže Ćiro, nekakvu starosnu dob.
- E sad im poručujem da su se gadno zaj... - zaključio je Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lipica 11.10.2009.

    *julius ma kakve gluposti pises. uvijek su pravi Bosanci navijali za Hrvatsku sto je i logicno, a isto tako i pravi Hrvati ce navijati za Bosnu i Hercegovinu... ne vidim razlog da ne bude tako... zbog takvih kao ti i ima bolesnih nacionalista i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini

  • muslim 11.10.2009.

    jebes zemlju koja bosne nema,svaka cast momci makar dobili i hrvatsku u razigravanju hahahahaha

  • julius 11.10.2009.

    kad su bosanci navijali za hrvatsku i hrvate nikad,kad je igrala hrv-turska oni su navijali za tursku i tukli se sa hrvatima u hercegovini,a vi sad za njih navijate, vi ste svi govna hrv. ...picke koje navijaju kako puse vjetar.....ma ustvarii niste uopce pravi hrvati jer pravi hrvat nikad ne bi navijao za bosnu....bosansko -tzvhrv govna...!!!!zds

Komentiraj...
Vidi sve komentare