To je to što me zanima!

Čistka: Juve je otpisao cijelu momčad, odlazi čak 11 igrača

Velika čistka u kući 'Stare Dame'. Juventus sređuje novi stadion, ali i svlačionicu. Torinski klub počeo je s 'rezanjem klupe', prekratke za čak 11-oricu nogometaša...
Vidi originalni članak

Juventus je očito odlučan u vraćanju stare slave, a za početak će 'raskrčiti' prebogatu svlačionicu. Prema riječima sportskog direktora 'bianconera' Giuseppea Marotte, Juve će u novu sezonu uči s čak 11 igrača manje na popisu.

Cijeli popis 'otpisanih' donosi Gazzetta dello Sport.

Nesumnjivo su najzvučnija ima na podužem popisu ono Amaurija i Felipea Mela. Igrači nisu pozvani na pripreme momčadi u Americi te je očito da obojica ne ulaze u planove novog trenera Antonija Contea, za nadolazeću sezonu.

Ista sudbina čeka i Marca Mottu, Zdeneka Grygeru, Jorgea Martineza, Moma Sissoka, Vincenza Iaquintu, Lucu Tonija, Lucu Marronea, Albina Ekdala i Sergija Almirona.

Tek dvojica od svih navedenih nogometaša našla su svoje iduće destinacije. To su Marrone, koji će iduće sezone igrati u Sieni, i Almiron, koji će najvjerojatnije u Cesenu ukoliko ne dođe do neočekivanih problema pri realizaciji transfera.

Popis 'otpisanih' igrača:

1. Amauri

2. Felipe Melo

3. Marco Motta

4. Zdenek Grygera

5. Jorge Martinez 

6. Momo Sissoko

7. Vincenzo Iaquinta

8. Luca Toni,

9. Luca Marrone

10. Albin Ekdal 

11. Sergio Almiron

Idi na 24sata

Komentari 24

  • blackboyy 18.07.2011.

    Ehh,da još i AC Milan ovo napravi i riješio bi se one gerijatrije...

  • mjurc101 18.07.2011.

    pa bilo je i vrijeme da se rijese tih kloceva koji su sjedili i ponekad trckarali i za to bili masno placeni jedino mi je zao sisoka i pomalo mela jer zasluzuju neki dobar klub ak se na njih vise ne racuna u juventusu

  • SpužvaBobSkockani 18.07.2011.

    Samo da netko ne završi u Dinamu , ajme ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare