To je to što me zanima!

City bez greške protiv WBA! Arsenal u nadi da će igrati LP...

Veliki korak prema Ligi prvaka napravio je Manchester City domaćom 3:1 pobjedom protiv WBA. U prvom poluvremenu u razmaku od tri minute građani su zabili dva gola zahvaljujući Jesusu i de Bruyneu
Vidi originalni članak

Arsenalova nada u Ligu prvaka još uvijek živi i to ponajviše Alexisu Sanchezu koji je s dva gola srušio Sunderland (2:0).

Čileanac je prvi gol zabio u 72. minuti nakon lijepe akcije Arsenala i asistencije Özila. Konačni rezultat postavio je devet minuta kasnije kada je iz blizine pospremio jedan odbijanac.

Veliki korak prema Ligi prvaka napravio je Manchester City domaćom 3:1 pobjedom protiv WBA. U prvom poluvremenu u razmaku od tri minute građani su zabili dva gola zahvaljujući Gabrielu Jesusu i Kevinu de Bruyneu.

Kod prvog je Belgijanac asistirao Brazilcu, kod drugog su zamijenili uloge. Za 3:0 zabio je Toure. Poraz gostiju ublažio je Robson-Kanu u 87. minuti.

U posljednje kolo City ulazi s treće pozicije sa 75 bodova, Liverpool je četvrti s dva manje, a Arsenal peti s tri manje. Građani idu kod Watforda, redsi čekaju Middlesbrough, a topnici Everton.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Orahova1 17.05.2017.

    Ma bilo tko samo ne taj self obsessed narcissist Wenger koji nije niti dobar trener..

  • ZlockoAneZlocinac 17.05.2017.

    Dva zicera danas. Zadnje kolo mislim da ipak neće bit iznenađenja... i City će ići izravno, a Liverpool u dodatne. Baš čitam jučer izjavu Kloppa sa pressice nakon West Hama. Spušta se lopta, igrači su fokusirani i nema tu puno filozofije, ako se misli ići zasluženo u Ligu prvaka mora se dobit novi drugoligaš doma, u najvažnijoj utakmici (kada će biti euforija na tribinama, promoviranje u novim dresovima, bla bla...) Stvar je tako jednostavna, ako ne možeš u takvom ambijentu dobit takvog protivnika, pošteno, stari, nisi ni zaslužio ići u Ligu prvaka.

  • Blue Moon has risen 17.05.2017.

    Gdje je onaj Unitedovac koji je uspoređivao De Bruyna sa Pogbom? 16 asistencija u sezoni! Najbolji u ligi i drugi najbolji u Europi. Ovo danas je bila vrhunska predstava, možda City nije ove sezone ništa osvojio i ima očajnu obranu, ali na svoj dan igraju nogomet sa drugog svijeta. I ovo je bio jedan od tih dana i baš me zanima što može Jusus u prvoj cijeloj sezoni. I doviđenja Publu Zabaliti nakon devet godina, divan čovjek i divan igrač i zaslužuje oproštajnu utakmicu. I sretnu mu gdje god otišao sljedeće sezonu. Adios y gracias, Pablo , Etihad će uvijek biti tvoj dom. Eh da ne zaboravim za kraj, čestitke Unitedu na njegovom osiguranom šestom mjestu gdje je su proveli cijelu sezonu. Nisam ni u jednom trenutku sumnjao da to mjesto pripada Unitedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare