To je to što me zanima!

City dobio Sheffield, rekorder Pep Guardiola srušio Mourinha

I ovaj susret nakon onog Liverpoola obilježio je VAR. Prvo je zbog minimalnog zaleđa poništio gol Moussetu u 29. minuti za vodstvo Sheffield Uniteda, a zatim potvrdio gol Sergija Aguera u 53. minuti
Vidi originalni članak

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 20. kola Premier lige Manchester City je kod kuće na Etihadu dobio Sheffield United 2-0.

I ovaj susret nakon onog Liverpoola obilježio je VAR. Prvo je zbog minimalnog zaleđa poništio gol Moussetu u 29. minuti za vodstvo Sheffield Uniteda, a zatim potvrdio gol Sergija Aguera u 53. minuti kojim je, ustvari, poveo City.

 

Bila je ovo utakmica očekivanog karaktera. Manchester City napadao je većinu susreta dok je Sheffield prijetio iz kontri. U prvom dijelu imao je gost izglednijih prilika nego u drugom, no danas je ostao kratkih rukava i bez postignutog gola. Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin je poveo u 52. minuti golom Sergia Aguera, a pobjedu 'građana' potvrdio je Kevin de Bruyne u 82. minuti. Sheffield United je tako postao 32. klub kojem je argentinski napadač zabio pogodak u elitnom razredu engleskog nogometa, a jedini kojem Aguero nije uspio dati gol bio je Bolton.

U posljednjim trenucima susreta Billy Sharp uzdrmao je stativu i nije uspio ublažiti prvi gostujući poraz Sheffielda ove sezone u desetom nastupu.

Bila je ovo i slavljenička utakmica za Pepa Guardiolu koji je upisao stotu pobjedu u Premiershipu. Španjolski stručnjak je najbrže stigao do 'stotke' od svih menadžera, trebale su mu 134 utakmice, osam manje od dosadašnjeg rekordera Josea Mourinha.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LUKAM10 LEGENDA 30.12.2019.

    Novinari najjači ste, minimalno zaleđe?, kakve veze ima jeli min ili max ako je je

  • MateCro 29.12.2019.

    Prst u pak, Liverpool prvak.

  • Andrija100 29.12.2019.

    Takve momčadi mogu i ja trener biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare