To je to što me zanima!

City osigurao prolaz, Kovačić i Gvardiol igrali od prve minute. Ivanušec ušao s klupe u porazu

Ovim raspletom City i Leipzig već su osigurali svoja mjesta u osmini finala Lige prvaka. Prvoplasirani City ima 12 bodova, Leipzig ima devet, a Crvena zvezda i Young Boysi imaju tek jedan bod
Vidi originalni članak

U utorak navečer odigrano je šest utakmica Lige prvaka, a hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić (29) i Joško Gvardiol (21) igrali su od prve minute velikoj pobjedi Manchester Cityja 3-0 protiv Young Boysa.

Uoči susreta bilo je dvojbi hoće li zaigrati golgeter Erling Haaland. Norveški napadač ozlijedio je gležanj u utakmici Premier lige prošlog vikenda, zbog čega je iz igre izašao već na poluvremenu. Ipak, očito je kako su te tegobe iza Haalanda. Nastavio je sjajnu formu i drugu utakmicu u nizu zabio dva gola švicarskom klubu.

Najprije je mrežu zatresao iz penala u 23. minuti, dok je Phil Foden povećao vodstvo 'građana' u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Haaland je u 51. minuti postavio konačnih 3-0.

ŠAHTAR BOLJI OD BARCE Hrvat koji je srušio Barcelonu: 'Proslavit ćemo, ali malo!' Xavi ljutit: Ovo je velik udarac za nas

Kovačić je igrao do 80. minute kada ga je zamijenio Jeremy Doku, dok je Gvardiol odigrao cijelu utakmicu.

Sve je jasno u skupini G

U drugom susretu skupine G RB Leipzig je s 2-1 slavio u Beogradu protiv Crvene zvezde. Njemački prvoligaš poveo je u osmoj minuti preko Xavija Simonsa, a Lois Openda zabio je za 2-0 u 77. minuti. Crvena zvezda smanjila je na 2-1 autogolom Benjamina Heinrichsa.

Ovim raspletom City i Leipzig već su osigurali svoja mjesta u osmini finala Lige prvaka. Prvoplasirani City ima 12 bodova, Leipzig ima devet, a Crvena zvezda i Young Boysi imaju tek jedan bod.

U susretu skupine F Atletico Madrid deklasirao je Celtic sa 6-0. Prvo ime utakmice bio je Alvaro Morata, koji je zabio dva gola uz asistenciju.

PRIREDILI SENZACIJU Hrvatski trio koji je pobijedio Barcu: Srna se 'žrtvovao' kako bi Pušić došao na klupu Šahtara MILAN - PSG 2-1 Milan preokrenuo PSG i ostao u igri za prolaz! U visine se vinuo Giroud i zabio gol Donnarummi

U drugoj utakmici skupine F Lazio je pobijedio nizozemskog prvaka Feyenoord s 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Ciro Immobile u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec ušao je u igru u 74. minuti.

Ostali rezultati Lige prvaka:

  • Porto - Royal Antwerp 2-0
  • Šahtar - Barcelona 1-0
  • Milan - PSG 2-1 (Više pročitajte OVDJE)
  • Dortmund - Newcastle 2-0

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Plavi.dečec🔵 08.11.2023.

    Koliko god ne volim “umjetne” klubove, moram priznati da su nevjerojatna velesila

Komentiraj...
Vidi sve komentare