Obavijesti

Sport

Komentari 19

Milan preokrenuo PSG i ostao u igri za prolaz! U visine se vinuo Giroud i zabio gol Donnarummi

Milan preokrenuo  PSG i ostao u igri za prolaz! U visine se vinuo Giroud i zabio gol Donnarummi
11

Navijači Milana za početak su ubacili 'dolare' i zlatne poluge na teren, a onda su s tribina gledali kako su njihovi miljenici s dva gola u Pariz ispratili omraženog im bivšeg igrača Gianluigija Donnarummu

U jednom od najzanimljivijih susreta večeri Milan je na San Siru pobijedio PSG sa 2-1 zakompliciravši situaciji u skupini. PSG je poveo, no "Rossoneri" su okrenuli rezultat ostvarivši prvu pobjedu u skupini.

Champions League - Group F - AC Milan v Paris St Germain

Francuski prvak je poveo već u devetoj minuti golom Milana Škriniara. Vitinha je izveo korner, Marquinhos je glavom prenio loptu na drugu stativu do Škriniara koji je zabio za 1-0. Samo tri minute kasnije Milan je izjednačio nakon sjajne kontre koju je povukao Rafael Leao. Brazilac je uposlio Oliviera Girouda koji je pucao, Gianluigi Donnarumma je obranio, ali je Leao sjajno "škaricama" pospremio loptu u mrežu.

Champions League - Group F - AC Milan v Paris St Germain

Parižani su u 27. minuti mogli do nove prednosti, ali je Ousmane Dembele pogodio stativu. Milan je okrenuo rezultat u 50. minuti preko Girouda koji je pogodio glavom za 2-1. Ubacio je Theo Hernandez, a francuski napadač sjajno zabio za vodstvo 'rossonerra'.

Champions League - Group F - AC Milan v Paris St Germain

Zanimljivo, u trenutku ubačaja u kaznenom prostoru su ležali gostujući branič Hakimi i domaći napadač Leao nakon međusobnog sudara, no to nije smetalo Giroudu da nakon visokog skoka zatrese mrežu. Najbliže izjednačenju PSG je bio u 89. minuti kada je Kang-In Lee pogodio stativu. Talijanska je momčad tako ostala 'živa' u borbi za prolaz dalje u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. KOLO LP 21:00 , SAN SIRO, MILAN
Milan
12' Leao, 50' Giroud
2 : 1
PSG
9' Skriniar
Sortiranje događaja
KRAJ

Milan je pobijedio PSG na San Siru!

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao sedam minuta nadoknade.

85'

Zamjena u redovima Milana, izašli su Leao i Musah, a ušli Okafor i Krunić.

81'

Srušio je Skriniar Leaa i za to dobio žuti karton. Bila je ovo izgledna pozicija za talijansku momčad, ali zaustavio je to slovački stoper. 

75'

PSG pokušava zaprijetiti po bokovima, a tamo imaju najbrže igrače. No, zasad su na to spremni nogometaši Milana kao i golman Mike Maignan.

Komentari 19