To je to što me zanima!

City prekršio financijska pravila preko 100 puta, najstroža kazna može biti i - izbacivanje iz lige

Najstroža kazna koja prijeti momčadi iz plavog dijela Manchestera je izbacivanje iz lige, ali to je nekako teško za očekivati. Nagađa se o mogućem oduzimanju bodova, a već su prije završili s novčanom kaznom
Vidi originalni članak

U skladu s pravilom Premier lige W.82.1, potvrđujemo kako su brojna navodna kršenja pravila od strane Nogometnog kluba Manchester City upućena Komisiji Premier lige, stoji u kratkom priopćenju Premiershipa nakon četiri godine istrage protiv 'građana'.

IMA 'KLJUČ ZA IZLAZ' Nakon Cancela, Pepa napušta i Haaland? Ne sviđa mu se taj stil igre, priča se o izlaznoj klauzuli

Na konferenciji prije poraza od Tottenhama (1-0) prokomentirao je Pep Guardiola ovu situaciju i rekao kako je City peti po potrošnji u elitnom rangu engleskog nogometa, a opet ih se optužuje. Prije dvije su godine dobili dvogodišnju zabranu igranja u Europi i 25 milijuna eura kazne koja se smanjila na desetak milijuna eura bez zabrane transfera, a sad im navodno prijeti nešto ozbiljnije. 

A sad se tu otvaraju mnoge opcije. Najstroža kazna koja prijeti momčadi iz plavog dijela Manchestera je izbacivanje iz lige, ali to je nekako teško za očekivati. Nagađa se o mogućem oduzimanju bodova kao što je to nedavno bila situacija s Juventusom u talijanskoj Serie A. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kp 06.02.2023.

    Da da da da nije to Italija da ko Juve ode u 2 ligu.Možda prije da a sad nogometna mafija sumljam.

  • SveznarPrcic 06.02.2023.

    A chelsea? 🤔

  • Space Burek 06.02.2023.

    Prijete im već 3 ili 4 put i na kraju nikada ništa. Ali ako se kazni City onda će morati kazniti Psg i Chelsea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare