To je to što me zanima!

M. City preokrenuo Tottenham: Džeko opet junak 'građana'...

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 11. kola engleskog prvenstva Manchester City je pobijedio Tottenham 2-1. Tri boda 'građanima' je donio Edin Džeko u 88. minuti
Vidi originalni članak

Edin Džeko ponovno je bio spasitelj Manchester Cityja. Napadač BiH u igru je ušao u 73. minuti, a 15 minuta kasnije prekrasnim golom iz voleja donio je pobjedu svojoj momčadi 2-1.

Međutim nije sve dobro počelo za ekipu Roberta Mancinija. Tottenham je u 20. minuti poveo 1-0. Dobili su Spursi slobodnjak iskosa s desne strane, Huddlestone je ubacio, a najviši u šesnaestercu Cityja bio je Caulker, koji je glavom zabio za vodstvo Tottenhama.

Manchester City na izjednačenje je čekao do 65. minute, kada je Yaya Toure proigrao Sergija Agüera, a Argentinac je okrenuo svog čuvara i plasiranim udarcem pogodio suprotni kut golmana Friedela.

Nakon izjednačenja 'građana' uslijedila je luda završnica u kojoj je City ipak pobijedio, a Edin Džeko ponovno je bio spasitelj Roberta Mancinija.

Ovom pobjedom Manchester City je preskočio Chelsea i došao do drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici s 25 bodova, dva manje od gradskog rivala Uniteda. Tottenham je četvrtim porazom u sezoni ostao na šestom mjestu sa 17 bodova.

Premiership, 11. kolo:

Manchester City - Tottenham 2-1 (Agüero 65, Džeko 88 / Caulker 20)

Idi na 24sata

Komentari 46

  • LeonBožek 11.11.2012.

    .

  • Jon_Snow 11.11.2012.

    Friedel još brani. Taj bu potukao sve rekorde Seamana i Sheltona po starosti.

  • Nisam Taj 11.11.2012.

    Uopce ne sumnjam da ce City i ove sezone biti prvak Engleske. Znamo vrlo dobro tko ih jedino moze zaustavit,ali bar je Clatenburg otpao iz sesira i ostaju Helsey,Webb jos poneki ce iskocit tu i tamo kad zatreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare