To je to što me zanima!

City probio Chelseajev autobus na Etihadu: 11 bodova od titule

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Chelsea 1-0 u derbiju 29. kola Premiershipa na Etihadu. Gol vrijedan tri boda zabio je Bernardo Silva, a "građani" su zadržali +18 u odnosu na Liverpool
Vidi originalni članak

U derbiju 29. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je pobijedio Chelsea 1-0 i sada ima 18 bodova više od drugoplasiranog Liverpoola.

Pogodak odluke zabio je Bernardo Silva u 35. sekundi drugoga poluvremena na asistenciju Davida Silve.

Pobjeda domaćina je mogla biti i uvjerljivija, a 'Bluesi' su tijekom utakmice imali samo dvije prilike. U prvom poluvremenu Chelsea nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola što im se nije dogodilo od 2003. godine. A nisu ga uputili ni do kraja.

Zanimljivo, Manchester City je tijekom utakmice imao 902 dodavanja, što je novi rekord u engleskom prvenstvu.

VIDEO Arsenal gubi gdje god stigne! Pobijedio ga je i novi prvoligaš

"Građani" vode na ljestvici sa 78 bodova, Liverpool na drugom mjestu ima 60 bodova, a treći je Manchester United sa 59 bodova i utakmicom manje. 'Crvene vragove' u ponedjeljak očekuje gostovanje kod Crystal Palacea. Tottenham na četvrtom mjestu ima 58 bodova, a zatim slijede Chelsea (53) i Arsenal (45).

Idi na 24sata

Komentari 68

  • DarkDarkDark 05.03.2018.

    Taj Chelsea ili primjerice united imaju momcad od sve skupo placenih zvijezda a igraju bunker. Dosadniji i ruzniji n9gomet i taktike koje igraju ovi englezi izuzev citya i totenhama je ubijanje nogomete. Uzas.

  • cinquina 04.03.2018.

    KDB opet gol i asistencija, kao i sergej jučer...bez ta dva igrača nogomet nebi bio ono što jest

  • deda52 04.03.2018.

    Dajte se odlučite da li je to autobus ili fenomenalna Conteova taktika kada je igrao protiv Barcelone. I Pep je ne znam da li danas ili jučer izjavio da je odličan taktičar, a koliko vidim obrisao je pod s njim, nisam gledao zaključujem po komentarima. Mislim da je Pepova izjava bila više iz kurtoazije

Komentiraj...
Vidi sve komentare