To je to što me zanima!

City slavio i ostao bez Agüera, Arsenalu poraz kod Stokea...

Odlučujući gol pred 46.000 gledatelja na Etihadu zabio je Yaya Touré iz penala u 24. minuti susreta. Peta je to pobjeda u nizu za 'građane' koje u srijedu čeka Roma
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja uspjeli su iskoristiti kiks Chelseaja i minimalnom pobjedom nad Evertonom 1-0 oribližiti se momčadi Josea Mourinha na samo tri boda zaostatka. 

Odlučujući gol pred 46.000 gledatelja na Etihadu zabio je Yaya Touré iz penala u 24. minuti susreta. Peta je to pobjeda u nizu za 'građane' koje u srijedu čeka gostovanje kod Rome u Ligi prvaka. 

Međutim, pobjeda za navijače Cityja ima i gorak okus, jer je već početkom utakmice City ostao bez Sergija Agüera, koji je zbog ozljede koljena morao napustiti travnjak. 

Liverpool je nakon niza dobrih rezultata na punom Anfieldu odigrao samo 0-0 protiv Sunderlanda. Dejan Lovren je odsjedio cijelu utakmicu na klupi za rezervne igrače, gdje je do 67. minute bio i kapetan Steven Gerrard. Loša je to najava za sve navijače 'redsa' koji čekaju dvoboj Lige prvaka u utorak kada stiže Basel. 

Stoke City je u 'ludoj' utakmici na svom Britannia stadionu pred 28.000 gledatelja svladao Arsenal 3-2. Poveli su domaćini već u prvoj minuti kada je zabio Peter Crouch, U 35. minuti na ubačaj s desne strane sjajno je reagirao Bojan Krkić i udvostručio prednost domaćina, a pred sami odlazak na odmor Jonathan Walters je iz neposredne blizine zakucao loptu pod gredu za velikih 3-0 domaćina. 

U 68. minuti, nakon što je srušen Mathieu Flamini, Santi Cazorla je smanjio zaostatak udarcem s bijele točke, a samo dvije minute kasnije Aaron Ramsey je lijepim volejem dočekao udarac iz kuta i probudio nadu gostima. Međutim, osam minuta kasnije crveni je dobio Callum Chambers, a 'topnici' su ostali bez streljiva potrebnog za izjednačenje. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Subic_1 07.12.2014.

    super panj Dzecko 24 clean sheet sezone po cemu je jedan od najgorih napadaca na svijetu ,samo steta sto se super panjina Dzecko ozljdio sad nece stici do 30 clean sheetova sezone

  • Subic_1 07.12.2014.

    City bez Aguera je bijedna ekipa. City je dominirao terenom sve dok nije ušao Džeko. Izlaskom Beškića Everton kao da je poletio i Hart je morao spašavati City. To su činjenice

  • Subic_1 07.12.2014.

    ovaj jadnik Besic ko idiot se zaletava u Aguera i ozljedio Cityu jedinog fdobrog igraca uz Yayu

Komentiraj...
Vidi sve komentare