Obavijesti

Sport

Komentari 45

City slavio i ostao bez Agüera, Arsenalu poraz kod Stokea...

City slavio i ostao bez Agüera, Arsenalu poraz kod Stokea...
9

Odlučujući gol pred 46.000 gledatelja na Etihadu zabio je Yaya Touré iz penala u 24. minuti susreta. Peta je to pobjeda u nizu za 'građane' koje u srijedu čeka Roma

VIDEO

Nogometaši Manchester Cityja uspjeli su iskoristiti kiks Chelseaja i minimalnom pobjedom nad Evertonom 1-0 oribližiti se momčadi Josea Mourinha na samo tri boda zaostatka. 

Odlučujući gol pred 46.000 gledatelja na Etihadu zabio je Yaya Touré iz penala u 24. minuti susreta. Peta je to pobjeda u nizu za 'građane' koje u srijedu čeka gostovanje kod Rome u Ligi prvaka. 

Međutim, pobjeda za navijače Cityja ima i gorak okus, jer je već početkom utakmice City ostao bez Sergija Agüera, koji je zbog ozljede koljena morao napustiti travnjak. 

Liverpool je nakon niza dobrih rezultata na punom Anfieldu odigrao samo 0-0 protiv Sunderlanda. Dejan Lovren je odsjedio cijelu utakmicu na klupi za rezervne igrače, gdje je do 67. minute bio i kapetan Steven Gerrard. Loša je to najava za sve navijače 'redsa' koji čekaju dvoboj Lige prvaka u utorak kada stiže Basel. 

Stoke City je u 'ludoj' utakmici na svom Britannia stadionu pred 28.000 gledatelja svladao Arsenal 3-2. Poveli su domaćini već u prvoj minuti kada je zabio Peter Crouch, U 35. minuti na ubačaj s desne strane sjajno je reagirao Bojan Krkić i udvostručio prednost domaćina, a pred sami odlazak na odmor Jonathan Walters je iz neposredne blizine zakucao loptu pod gredu za velikih 3-0 domaćina. 

U 68. minuti, nakon što je srušen Mathieu Flamini, Santi Cazorla je smanjio zaostatak udarcem s bijele točke, a samo dvije minute kasnije Aaron Ramsey je lijepim volejem dočekao udarac iz kuta i probudio nadu gostima. Međutim, osam minuta kasnije crveni je dobio Callum Chambers, a 'topnici' su ostali bez streljiva potrebnog za izjednačenje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...