To je to što me zanima!

City srušio i Arsenal, Spursi opet izgubili i pali na deveto mjesto

West Ham je došao do 45 bodova i četvrtog mjesta na ljestvici, koje vodi u Ligu prvaka u sljedećoj sezoni. Tottenham je doživio osmi poraz, ostao na 36 bodova i devetom mjestu...
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su 13. uzastopnu pobjedu u Premier ligi svladavši kao gosti u susretu 25. kola Arsenal sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Sterling već u 2. minuti kada je glavom proslijedio ubačaj Mahreza iza leđa Lena.
Vodeći City sada ima 59 bodova, 10 više od drugog Leicester Cityja koji je ranije u nedjelju kao gost svladao Aston Villu sa 2-1 (2-0), a 13 više od trećeg Manchester Uniteda koji će od 20 sati ugostiti Newcastle United. Arsenal je ostao 10. sa 34 boda.

Leicester City je pobjegao Unitedu na tri boda nakon što je pobijedio Aston Villu 2-1 u gostima. Lisice su ključnu prednost u Birminghamu ostvarile sredinom prvog poluvremena kada su golovima Maddisona u 19. i Barnesa u 23. minuti poveli s 2-0.

Prvo je Maddison na asistenciju Barnesa pogodio preciznim udarcem sa 20-ak metara, da bi zatim Barnes pospremio odbijenu loptu u gol nakon što je vratar domaćih Martinez uspio samo odbiti jak udarac Vardyja.

Domaći su se vratili u utakmicu početkom nastavka kada je Traore u 48. minuti iz velike blizine svladao Schmeichela, no rezultat se do kraja dvoboja više nije mijenjao.

West Ham United je pobijedio na Olimpijskom stadionu u Londonu Tottenham Hotspur sa 2-1 (1-0) čime je došao do četvrtog mjesta na ljestvici.

Već u 3. minuti Antonio je svladao Llorisa. Na 2-0 je prednost domaćih povećao Lingard u 47. minuti, što mu je već treći pogodak za West Ham po dolasku iz Manchester Uniteda. Gosti su uspjeli samo smanjiti zaostatak u 64. minuti, kad je Gareth Bale asistirao Lucasu Mouri.

Novom, 13. pobjedom u Premier ligi West Ham je došao do 45 bodova i četvrtog mjesta na ljestvici, koje vodi u Ligu prvaka u sljedećoj sezoni. Tottenham je doživio osmi poraz, ostao na 36 bodova i devetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.02.2021.

    Tottenham deveti, liverpool šesti, arsenal deseti, wolverhampton jedanaesti....koja sezona luda...iznenadio me united, igraju za oko baš odličan nogomet a to govori i da su najefikasnija ekipa u ligi, šteta da su na početku kiksali odmah prvih par kola dosta je su sad mogli bit u egalu sa cityem i to su zaslužili.

  • GeneralPraljakUskoplje 21.02.2021.

    Mourinho je tako loš trener ...

  • Gunersss_ 21.02.2021.

    Arsenal 0!!!! City puno bolji. Odegard katastrofa,modni hracak katastrofa kao i uvijek,Tierney los a i tek se vratio nakon ozljede. Znaci sve u svemu obrana arsenala uzas kao i uvijek-aj stoperi su sad koliko toliko dobri dok Soares koji igra super,njega ostavi na klupi a ubaci tek oporavljenog Tierneya. Najveci problem je onaj modni hracak,decko je rupcaga svjetska i ne znam sta ga drzi vise u arsenalu. Partey je odlican,samo vise ima ozljeda nego sto je igrao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare