To je to što me zanima!

Cityjeva 'šestica' West Hamu, hat-trick Ibrahimovića Brestu

Za razliku od Man. Uniteda, gradski rival City nije dopustio iznenađenje u prvoj utakmici polufinala Liga kupa. West Ham je teško stradao 6-0 uz hat-trick Negreda
Vidi originalni članak

Diljem Europe igrali su se nacionalni kupovi, a najzanimljivije je bilo u Engleskoj i Francuskoj. Nakon što je sinoć novi neugodan poraz pretrpio Manchester United izgubivši kod Sunderlanda u Liga kupu, gradski rival City u drugoj polufinalnoj utakmici nije dopustio nikakvo iznenađenje na Etihadu.

Štoviše, 'građani' su već nakon prve utakmice osigurali finale 'pomevši' West Ham s visokih 6-0. Junaci utakmice bili su Alvaro Negredo i Edin Džeko, koji su ukupno zabili pet golova. Španjolac je zabio hat-trick zatresavši mrežu u 12., 26. i 49. minuti, dok je BiH reprezentativac svoja dva gola zabio u 61. i 89. minuti. Još jedan gol dodao je Yaya Toure u 41. minuti.

PSG na Ibrahimovićev pogon do šesnaestine finala Francuskog kupa

Aktualni prvak PSG nije imao poteškoća u 3. kolu Francuskog kupa nakon što je svladao Brest u gostima 5-2. Čovjek odluke je bio Zlatan Ibrahimović, koji je zabio hat-trick u prvom poluvremenu u razmaku od samo 31 minute. Motta je zabio za 2-0 u 15. minuti, 'petardu' je donio Lavezzi u 47. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • strmi007 09.01.2014.

    jedva cekam protiv barce

  • deniman 09.01.2014.

    meni nije jasno vidio sam puno natpisa da pelegrini ne želi dzeku u momčadi i da traži novoga napadača, a ovaj zabija redovito, bosna može biti sretna što ima napadača kao što je on

  • spider-man 09.01.2014.

    samo neka trpaju moguce da ove sezone osvoje ligu prvaka i premiership

Komentiraj...
Vidi sve komentare