To je to što me zanima!

Član uprave Liverpoola je poručio navijaču: Pop... mi

Stephen Horner (29), navijač Liverpoola zabrinut za stanje u klubu poslao je e-mail upravi. Poručili su mu da je idiot i da im ga pop... Šokirao se...
Vidi originalni članak

Član uprave engleskog prvoligaša Liverpoola, Tom Hicks mlađi, koji je ujedno i sin jednog od američkih suvlasnika kluba, na sramotan se način obratio navijaču Stephenu Horneru (29). Zabrinut za stanje u klubu, Stephen je na adresu kluba poslao e-mail u kojem je izrazio zabrinutost. Nakon što je prvi puta u odgovoru bio okvalificiran kao 'idiot', drugi odgovor bio je još gori.
- Pop... mi ga, idi u pakao! Gadiš mi se... - šokirao je Hicks mlađi navijača Liverpoola. Uvredljiva poruka poslana je i na adrese dvojice Liverpoolovih direktora, a klupski izvori tvrde da oni nisu primili poruku te da pokreću istragu. Navijač Stephen Horner nije mogao vjerovati kakvim se riječnikom služi član uprave kluba.
- Ne mogu vjerovati da se član uprave kluba na ovakav način upušta u komunikaciju s navijačem. No, to samo pokazuje kako ta uprava vodi klub. Ne očekujem njihovu ispriku, dovoljno će biti da napuste svoje dužnosti – poručio je Horner.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bbaco 10.01.2010.

    Navijaču su najveći kreteni na svijetu, sramote čitav civilizirani svijet, a ne samo države i klubove iz kojih dolaze, na utakmice treba doć naoružana vojna brigada i u slučaju navijačkog nasilja treba bojevim oružjem otvoriti vatru na navijače, poslije toga će na utakmice moć doć i otac sa svojim malim sinom bez straha da će ih neki huligan iz čista mira napast i ozlijedit djete npr. spalit bengalkom

  • Puno Dajem Vladi 10.01.2010.

    iden i ja pisat svagusi i ostalin mafijasima,bas me zanima sta ce rec

  • fisherman 10.01.2010.

    YANKS OUT!

Komentiraj...
Vidi sve komentare