To je to što me zanima!

Claude Onesta: Zagreb su cure osvojile, i mi ćemo!

Francuski izbornik želi svoju momčad odvesti do još jednog zlata, nakon što su se na vrh uspjeli popeti u Pekingu. Na putu im je prvo Danska
Vidi originalni članak

Zna se zašto smo došli u Hrvatsku. Nakon što smo u Francuskoj ostali bez medalje, vjerujemo da u Hrvatskoj to tako neće biti. Bilo bi sjajno kada bismo osvojili zlato, poput naših sunarodnjakinja koje su osvojile Svjetsko prvenstvo u Zagrebu 2003. godine, kazao je Claude Onesta, francuski izbornik.
Od 1993. godine na Svjetskim su prvenstvima od osam natjecanja čak sedam puta bili u polufinalu. Osvojili su šest medalja, od čega dva zlata. Oba puta nezaboravne timove vodio je Daniel Costantini. Aktualni olimpijski pobjednici trećim mjestom na Europskom prvenstvu u Norveškoj stekli su pravo igranja na SP-u u Hrvatskoj. Na SP-u u Hrvatskoj imaju samo jedan poraz.

ABATI NOVI ADUT ZA FINALE
Zabrinut nakon poraza od Hrvatske, francuski je izbornik posegnuo za pojačanjem iz domovine. Pozvao je ljevorukog desnog vanjskog igrača Montpelliera Joela Abatija, koji zbog ozljede nije odmah doputovao.

NAJBOLJI OD PORTUGALA, IMAJU NAJPLAĆENIJEG
Od Portugala 1994. godine Francuska je 11 puta bila polufinalist. Najbolja je od svih momčadi. Imaju i najplaćenjeg igrača na svijetu. Nikola Karabatic, ponajbolji svjetski rukometaš, zarađuje 600.000 eura po sezoni u Kielu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • josko11 30.01.2009.

    ne mislim na djecu naravno, nego na take mozgove

  • josko11 30.01.2009.

    koji kurac ženske imaju radit na tekmama, zna se za kog je taj sport, samo bezveze zauzimaju mjesta pravim navijačima, i još k tome povedu djecu na tekmu, jaooo, kako bi take streljo

Komentiraj...
Vidi sve komentare