To je to što me zanima!

Clementsen: Moji igrači hodaju po vodi, idemo dobiti i Rijeku...

Izbacili smo Tromso, ali sad nas čeka još teža utakmica. Idemo dobiti Rijeku, kaže trener Vikungura, protivnika Rijeke u trećem pretkolu Europske lige (četvrtak, 20 h)
Vidi originalni članak

Rijeka u četvrtak u 20 sati gostuje na Farskim Otocima protiv jednog od najvećih iznenađenja u pretkolima Europske lige. Vikingur je prošao norveški Tromso i plasirao se u treće pretkolo. Sad ih čeka Rijeka. Trener Vikinugra je optimističan.

- Moji igrači hodaju po vodi u ovom trenutku. Zato imamo šansu. Izbacili smo Tromso, sad nas čeka još teža utakmica. Idemo dobiti Rijeku - kaže Sigrifidur Clementsen.

- Ponosan sam na igrače. Počeli smo igrati dobro i u gostima. Zato imamo šansu protiv Rijeke. Ovo je sjajno za nogomet na Farskim Otocima - dodao je Clementsen.

Prva utakmica trećeg pretkola igra se na Farskim Otocima u četvrtak 31. srpnja u 20 sati. Uzvrat je tjedan dana kasnije na Kantridi.

Vrijede 54 puta manje od Rijeke

Momčad s Farskih Otoka vrijedi 500.000 eura, što je 54 puta manje od vrijednosti riječke momčadi (27 milijuna eura). No na travnjaku igraju igrači, a ne euri i Rijeka će se morati namučiti protiv Vikingura koji je dobio krila nakon izbacivanja Norvežana.

Kek je oprezan

- Ne smijemo nikoga podcijeniti, Vikingur je prošao u treće pretkolo, a to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. U ovoj fazi bitno je proći, ljepota igre je u drugom planu - rekao je trener Rijeke, Matjaž Kek.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • KTBFFH ZG 30.07.2014.

    Rijeka ima laksi posao sa njima nego sto je imala sa Ferencvarosom. Tak da ne bi trebalo biti nikakvih problema za Rijeku.

  • Zmar116 30.07.2014.

    Ha ha ha dobit ćete Rijeku kao što će Vrdoljak naći naftu......

  • pussyslayer 30.07.2014.

    treba biti realan i reci da je u ovom trenutku Vikingur space shuttle za Rijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare