To je to što me zanima!

Cleyton se priključio Dinamu: Baš smo takvog igrača tražili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cleyton je sjajan igrač koji razigrava momčad i gura suigrače u šanse. Baš smo takvog igrača tražili, rekao je Mamić o Brazilcu koji je stigao na liječnički pregled
Vidi originalni članak

Brazilac Cleyton (30) raskinuo je ugovor s turskim Kayserisporom i kasno navečer u utorak stigao je u Tursku gdje bi trebao obaviti liječnički pregled, piše na službenoj stranici Dinama.

Cleyton bi danas tijekom dana trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor na dvije + jednu godinu.

- On je igrač kakvog smo tražili. Iskusan veznjak koji potezima gura suigrače u šanse i razigrava momčad. Sigurno neće biti problema s liječničkim pregledom. Cleyton će se brzo priključiti Dinamu - rekao je Zoran Mamić.

Prošle je sezone Brazilac koji ima grčko državljanstvo zabio pet golova uz osam asistencija u 32 nastupa za Kayserispor. "Modri" su ga doveli na preporuku Roberta Prosinečkog koji je do prije par tjedana vodio ovaj turski klub. 

Cleyton stiže u Dinamo kao slobodan igrač, a trebao bi zamijeniti Sammira koji odlazi u španjolski Getafe.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Roby Grunf 23.01.2014.

    kod claytona će biti problem kao i kod svakog stranca kada dođe-požaliti će što je došao kad vidi 37 ljudi na tribinama! zato dinamo i igra "ajme majko" jer puno je stanaca koji su igrali pred silnom publikom,a ovdje ih gledaju samo zaštitari koji ćuvaju"ne znam ni ja koga" na igraće to djeluje deprimirajuće . dolazili bi možda i bolji igraći da ima publike,da je savšeno i divno kao u medveščaku!! ali opet bez obzira na sve plačeni su za to da igraju-bilo gledatelja ili ne-tako daq nema opravdanja za loše igre!!

  • limex1989 22.01.2014.

    bolja mi je ova pjesma od linkin parka (jest da je izmiksana sa svim i svacim) nego taj igrac

  • ženazasvavremena 22.01.2014.

    pokupit će se Cleyton ko i Migliore ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare