To je to što me zanima!

Clijsters ove godine ne želi igrati u Japanu jer ju je strah

Clijsters će propustiti dva turnira jer strahuje da će se otrovati radijacijom koja curi iz nekoliko nuklearnih reaktora u Japanu nakon katastrofalnog potresa 11. ožujka
Vidi originalni članak

Belgijanka Kim Clijsters, druga tenisačica svijeta, obznanila je novinarima u Miamiju kako ove jeseni neće na azijsku turneju jer se plaši zračenja nakon nuklearne katastrofe u Japanu...

- Neću ići u Japan na jesen. A neću igrati niti u Pekingu – rekla je Clijsters sedmoj sili, pripremajući se za nastup na WTA turniru u Miamiju.

Turnir u Tokiju, vrijedan 2 milijuna dolara, počet će 25. rujna, dok je 1. listopada na rasporedu China Open, turnir u Pekingu na kojem je nagradni fond 4.5 milijuna dolara.

Oba turnira će Clijsters propustiti jer strahuje da će se otrovati radijacijom koja curi iz nekoliko nuklearnih reaktora u Japanu. Dakako, nuklearna kriza u Japanu je posljedica katastrofalnog potresa 11. ožujka i tsunamija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • hej dude 23.03.2011.

    uopće ne pretjeruje, samo normalno razmišlja!

  • demmy. 23.03.2011.

    Normalno da nejde... Nije luda...

  • juki313 23.03.2011.

    Ne kužim zakaj ste napisali da pretjeruje...totalno logično i opravdano da ne želi ići...odi ti, pametni novinaru, u Japan, pa nas izvještavaj kakva je situacija u nuklearki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare